24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Παρασκευή

Σύρος αγόρασε χωράφι στη Βοιωτία για να το κάνει μουσουλμανικό νεκροταφείο


Κτήμα στη Βοιωτία προκειμένου να το μετατρέψει σε μουσουλμανικό νεκροταφείο φέρεται να αγόρασε ένας Σύρος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του LamiaReport στον εν λόγω κτήμα στην κοινότητα Ασκρη του δήμου Αλιάρτου έχουν ήδη γίνει κάποιες ταφές, καθώς κάποιοι θέλουν σιγά σιγά να το μετατρέψουν μυστικά και σιγά - σιγά σε μουσουλμανικό νεκροταφείο.

Σύμφωνα με το LamiaReport.gr κάτοικος της περιοχής υποστηρίζει ότι «το κτήμα αυτό το αγόρασε πρόσφατα ένας Σύρος από κάποιον Αθηναίο και λένε ότι βρέθηκαν εκεί πτώματα. Κάποιοι λένε για πλούσιους Σύριους που ήρθαν στην Ελλάδα και έπεσαν θύματα συμπατριωτών τους....».

Τις τελευταίες ημέρες, όπως αναφέρει η ίδια πηγή, η αστυνομία έχει εποκλείσει το εν λόγω αγρόκτημα και γίνονται έρευνες υπό άκρα μυστικότητα.

Οπως αναφέρει το LamiaReport.gr, αν και πρόσφατα η Εκκλησία της Ελλάδας αποφάσισε να παραχωρήσει στο Σχιστό μια έκταση 20 στρεμμάτων για τη δημιουργία κοιμητηρίου Μουσουλμάνων, επειδή προς το παρόν δεν υπάρχει στην Αθήνα τέτοιο νεκροταφείο, οι συγγενείς τους υποχρεώνονται να ταξιδέψουν εκατοντάδες χιλιόμετρα μακριά, μέχρι την Ξάνθη ή την Κομοτηνή, για να γίνει η κηδεία. Επειδή η Βοιωτία είναι κοντά στην Αθήνα, αλλά και στην ίδια την περιοχή υπάρχουν πολλοί μουσουλμάνοι, κυρίως Πακιστανοί, κάποιοι θεώρησαν ότι θα ήταν μια πολύ καλή επιχείρηση αν έφτιαχναν ένα νεκροταφείο για Μουσουλμάνους στην περιοχή της Αλιάρτου και δεδομένου ότι το θεσμικό πλαίσιο είναι συγκεκριμένο και στενό κάποιοι προσπάθησαν να το δημιουργήσουν παράνομα.

Πηγή: LamiaReport.gr