24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Τετάρτη

Νεκρός ο μπράβος της νύχτας Βασίλης Γρίβας......Αγρια εκτέλεση με καλάσνικοφ έξω από δημοτικό σχολείο στα Γλυκά Νερά


Νεκρός ο μπράβος της νύχτας Βασίλης Γρίβας που μόλις είχε αφήσει το παιδί του στο σχολείο - Τον «γάζωσαν» τέσσερις άντρες με κράνη - Τραυματίας μία ακόμη μητέρα που έτυχε να βρίσκεται στο σημείο

Άγρια εκτέλεση για ξεκαθάρισμα λογαριασμών σημειώθηκε σήμερα το πρωί μπροστά στα μάτια των μαθητών του 2ου Δημοτικού Σχολείου Γλυκών Νερών!

Ενας άντρας, πατέρας μαθητή του δημοτικού, έπεσε νεκρός από πυροβολισμούς, στην οδό Σαλώνων στα Γλυκά Νερά, ενώ από τα πυρά τραυματίστηκε ελαφρά και μία γυναίκα, που, όμως, δεν είχε σχέση με την υπόθεση. 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο άντρας, ο οποίος είναι ο γνωστός μπράβος της νύχτας και αθλητής του μπόντι μπίλντινγκ Βασίλης Γρίβας, την ώρα που άφηνε το παιδί του στο 2ο δημοτικό σχολείο στα Γλυκά Νερά δέχτηκε δολοφονική επίθεση με καλάσνικοφ από τέσσερις άντρες με κράνη. 

Αστυνομικές πηγές περιγράφουν το σκηνικό της εκτέλεσης ως εξής: Στις 8:15 ένα αυτοκίνητο με τέσσερα άτομα που κρατούσαν καλάσνικοφ έστησε καρτέρι έξω από το 2ο Δημοτικό Σχολείο γιατί γνώριζαν ότι ο Γρίβας θα πήγαινε εκεί να αφήσει το παιδί του, καθώς στην περιοχή μένει η πρώην σύζυγός του. Αφού άφησε το παιδί και απομακρύνθηκε από την είσοδο του σχολείου οι τέσσερις ένοπλοι άνοιξαν πυρ και τον τραυμάτισαν θανάσιμα. 


Η αστυνομία βρήκε στο σημείο της επίθεσης εννέα κάλυκες. Το αυτοκίνητο των δραστών βρέθηκε λίγο αργότερα καμμένο στην οδό Αγαμέμνονος, περίπου 600 μέτρα από το σημείο.

Η τραυματίας μεταφέρθηκε στο Σισμανόγλειο. Είναι μητέρα ενός παιδιού που πήγαινε στο ίδιο σχολείο με το παιδί του θύματος, ο τραυματισμός της είναι ελαφρύς και προκλήθηκε από εξοστρακισμό σφαίρας. 

Αστυνομικές πηγές «βλέπουν» ξεκαθάρισμα λογαριασμών πίσω από τη στυγερή εκτέλεση. Ο 50χρονος bodybuilder Βασίλης Γρίβας θεωρείτο ως ένα από τα ηγετικά μέλη ομάδας «νονών» της νύχτας που είχε θανάσιμη κόντρα με αντίπαλη ομάδα την περασμένη δεκαετία.

Το 2010, μάλιστα, σε δικογραφία για κύκλωμα της νύχτας υπήρξε διάλογος μεταξύ του συγκεκριμένου ανθρώπου και ενός άλλου μπράβου στον οποίο γινόταν αναφορά για την αμοιβή τους για μια δολοφονία.

Επίσης ήταν καταζητούμενος για διάφορες υποθέσεις, είχε καταδικαστεί σε επτά χρόνια κάθειρξη για διάφορα αδικήματα και το 2011 είχε παραδοθεί μόνος του στην 4η ανακρίτρια Πειραιά πηγαίνοντας με ταξί.