Δυναμίτης PRESS ....Politics news

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ....dunamitispress@yahoo.gr ... Ελευθερο δημοκρατικο BLOG ....ΕΝΕΡΓΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ
Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο...Δυναμίτης PRESS ....Politics news ...

Κυριακή, 7 Μαΐου 2017

Ρόδος: Βρέθηκε εγκαταλελειμμένο νεογνό μέσα σε χαρτόκουτα και δίπλα από κάδο απορριμάτων


Ερευνα για να εντοπιστεί η άσπλαχνη μητέρα που εγκατέλειψε το νεογνό της σε χαρτόκουτα στην Ρόδο διενεργεί η Αστυνομία. Το νεογέννητο αγοράκι μόλις μίας ημέρας όπως αναφέρουν οι γιατροί που το εξέτασαν, βρέθηκε από διερχόμενους τουρίστες
το πρωί στην περιοχή Πεύκα, εγκαταλελειμμένο μέσα σε χαρτόκουτα και τυλιγμένο με σεντόνια, ανάμεσα σε ένα κάδο απορριμάτων και έναν τηλεφωνικό θάλαμο.

Σε κατάσταση σοκ, οι τουρίστες κάλεσαν τις Αρχές και σύντομα έφτασε στο σημείο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και αστυνομία, ενώ ένας γιατρός που έτυχε να βρίσκεται στην περιοχή του έδωσε τις πρώτες βοήθειες και έκοψε τον ομφάλιο λώρο που είχε ακόμα πάνω του το παιδί.

Ασθενοφόρο, μετέφερε το νεογέννητο μωράκι στο Νοσοκομείο του νησιού, όπου νοσηλεύεται ενώ ευτυχώς χαίρει άκρας υγείας.

Μάλιστα, μέσα στην κούτα βρέθηκε και ένα σημείωμα προφανώς της μάνας που το εγκατέλειψε όπου καλούσε όποιον το βρει να το βοηθήσει...

Απ' ότι φαίνεται η μητέρα το γέννησε μόνη της σε κάποιον χώρο, μπορεί ακόμα και ξενοδοχείο και το παράτησε εκεί, ενώ έρευνα γίνεται από τους αστυνομικούς για να εντοπιστεί το σημείο που έγινε η γέννα και ποια ήταν η μάνα που εγκατέλειψε το παιδί της... Για το περιστατικό είναι από την πρώτη στιγμή ενήμερη και η Εισαγγελία Ρόδου, που θα αποφασίσει την τύχη του νεογέννητου αγοριού από εδώ και πέρα.