Δυναμίτης PRESS ....Politics news

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ....dunamitispress@yahoo.gr ... Ελευθερο δημοκρατικο BLOG ....ΕΝΕΡΓΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ
Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο...Δυναμίτης PRESS ....Politics news ...

Δευτέρα, 8 Μαΐου 2017

«Ντου» Παναθηναϊκού στον ΠΑΟΚ: «Δείξατε την αξιοπιστία σας»Ευθεία επίθεση στον εκπρόσωπο του ΠΑΟΚ στη συνεδρίαση της Λίγκας, Μάκη Γκαγκάτση, έκανε ο Χρήστος Παναγόπουλος.

Απαντώντας στη θέση που εξέφρασε ο Γκαγκάτσης ότι «δεν θέλουμε πρωτάθλημα στα χαρτιά και δεν θα το παραλάβουμε αν τιμωρηθεί ο Ολυμπιακός», ο εκπρόσωπος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός του είπε χαρακτηριστικά: «Όλα αυτά που αναφέρετε είναι δήθεν και εκ του ασφαλούς.

Τα λέτε αυτά γιατί γνωρίζετε καλά εκ των προτέρων ότι δεν πρόκειται να συμβεί κάτι τέτοιο. Λέτε τρίχες κατσαρές! Η αξιοπιστία σας άλλωστε φαίνεται και από τον τρόπο που υπαναχωρήσατε στο θέμα της χορηγίας της Λίγκας. Δεν εφαρμόζετε τη συμφωνία εδώ και έξι μήνες. Ακόμα περιμένει η Λίγκα τη χορηγία σας και έχει χάσει τα λεφτά των άλλων χορηγών». 

Το μέτωπο Παναθηναϊκού-ΠΑΟΚ που άνοιξε μετά την «πριονοκορδέλα» που πέρασε τους «πράσινους» στην Τούμπα ο Κύζας είναι ξεκάθαρο πως πολύ δύσκολα θα κλείσει. 

Όπως είναι ήδη γνωστό, ο Παναθηναϊκός θα κυνηγήσει τον ΠΑΟΚ και για τα ακραία επεισόδια στον Βόλο και θα επιδιώξει τη βαριά τιμωρία του με πρόσθετη παρέμβαση ενώπιον της δικαιοσύνης.