24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Σάββατο

.....σενάρια θέλουν τον Βαγγέλη Γραμμένο να μην είναι ο μοναδικός υποψήφιος στις εκλογές της ΕΠΟ


Ολοένα και φουντώνουν τα σενάρια που θέλουν τον Βαγγέλη Γραμμένο να μην είναι ο μοναδικός υποψήφιος στις εκλογές της ΕΠΟ, οι οποίες τείνουν να πολιτικοποιηθούν.
Παρά το γεγονός ότι ο πρόεδρος της ΕΠΣ Μακεδονίας πρόβαλε ως ο μοναδικός υποψήφιος ενόψει των επικείμενων εκλογών της Ομοσπονδίας, το τελευταίο διάστημα ολοένα κι εντείνονται οι φήμες πως θα υπάρξει κι αντίπαλο δέος.

Την ίδια στιγμή εξάλλου φαίνεται πως μπαίνει συνεχώς περισσότερο η πολιτική στα... χωράφια του ποδοσφαίρου, με τις δημόσιες αντεγκλήσεις Τσίπρα και Μητσοτάκη. Ο μεν πρωθυπουργός στηρίζει τον Ιβάν Σαββίδη, ενώ ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας βρίσκεται σε διαρκή κόντρα μαζί του.

Πως όμως σχετίζονται όλα αυτά με τις εκλογές στην ΕΠΟ; Όπως αναφέρει στη στήλη του στη Live Sport ο Βασίλης Βέργης, αυτή τη στιγμή θεωρείται ότι περί τις 25 Ενώσεις πρόκειται να στηρίξουν τον Γραμμένο, ενώ εκείνες που είναι θετικά διακείμενες προς την ΑΕΚ είναι αρκετά λιγότερες, αλλά επίσης σε διψήφιο αριθμό. Παράλληλα υπάρχουν κι εκείνες που συνεχίζουν να βρίσκονται στο πλευρό του Ολυμπιακού.

Αρκετοί ωστόσο από τους παράγοντες των Ενώσεων που ανήκουν στην "παράταξη Γραμμένου" θεωρούνται δεξιοί όσον αφορά τις πολιτικές τους πεποιθήσεις, είτε "Καραμανλικοί", είτε "Μητσοτακικοί", είτε απλώς Νεοδημοκράτες. Τόσο από τη Βόρεια Ελλάδα, όσο κι από τη Νότια. Τις τελευταίες ημέρες ορισμένοι εξ αυτών εμφανίζονται έντονα ενοχλημένοι από το γεγονός της ταύτισης απόψεων μεταξύ Τσίπρα και Σαββίδη και μάλιστα δεν το έχουν κρύψει.

Μέσα σε όλα αυτά πρέπει να προστεθεί και η γκρίνια που παρατηρείται μετά τους ημιτελικούς του Κυπέλλου, με αρκετούς παράγοντες των εν λόγων Ενώσεων να έχουν ενοχληθεί όχι μόνο από τις κακές διαιτησίες, αλλά κι από άλλες συμπεριφορές.

Όλα αυτά τη στιγμή που ο Παναθηναϊκός έχει ήδη αποσύρει τη στήριξή του στον Γραμμένο, ενώ ερωτηματικό αποτελεί ακόμη η στάση του Δημήτρη Μελισσανίδη, που ήταν έξαλλος -με τη διαιτησία- μετά τον τελικό. Εφόσον βέβαια αποφασίσει κι εκείνος να αποσύρει τη στήριξή του, τότε είναι πιθανό τα δεδομένα να αλλάξουν.

Παρά τη φημολογία πάντως για δεύτερο υποψήφιο στις επικείμενες εκλογές της Ομοσπονδίας, ο Βαγγέλης Γραμμένος παραμένει το μεγάλο φαβορί.
Πηγή: sdna.gr