Δυναμίτης PRESS ....Politics news

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ....dunamitispress@yahoo.gr ... Ελευθερο δημοκρατικο BLOG ....ΕΝΕΡΓΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ
Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο...Δυναμίτης PRESS ....Politics news ...

Σάββατο, 13 Μαΐου 2017

ΠΑΤΡΑ: Τα... ζόμπι του ΠΑΣΟΚ βγήκαν στους δρόμους - "Πόλεμος" με ΠΑΣΠ για την αφίσα της ΠΚΣ του ΚΚΕΜε... ζόμπι γέμισαν οι δρόμοι της Πάτρας λόγω της έμπνευσης των μελών της Πανσπουδαστικής, της φοιτητικής παράταξης που πρόσκειται στο ΚΚΕ, μια ανάσα πριν από τις εκλογές να τυπώσουν αφίσες, στις οποίες απεικονίζονται κορυφαία στελέχη του ΠΑΣΟΚ ως άλλοι «ζωντανοί νεκροί» από την αμερικανική τηλεοπτική σειρά «The Walking Dead»!

Στο ίδιο πνεύμα είναι και το σύνθημα που αναγράφεται στις προεκλογικές αφίσες, καθώς με μεγάλα γράμματα φιγουράρει πάνω αλλά και κάτω από κάθε εικόνα η φράση: «ΠΑΣΟΚING DEAD - Μην τους αναστήσεις, στις φοιτητικές εκλογές ψηφίζουμε Πανσπουδαστική»!

 Στις... ανατριχιαστικές αφίσες της Πανσπουδαστικής, που έγιναν αφορμή για να ξεσπάσει πόλεμος μεταξύ των φοιτητικών παρατάξεων της Πάτρας, απεικονίζονται γνωστά στελέχη του ΠΑΣΟΚ, όπως η Φώφη Γεννηματά, ο Γιώργος Παπανδρέου και ο Ευάγγελος Βενιζέλος, οι οποίοι είναι ντυμένοι με... κουρέλια! Η όψη τους είναι αποκρουστική, θυμίζοντας

 πολύ τα νεκροζώντανα αιμοδιψή ζόμπι του «The Walking Dead», της σειράς με τους εκατομμύρια τηλεθεατές, στην οποία περιγράφεται ο αγώνας επιβίωσης μιας ομάδας ατόμων που επέζησε από έναν επικίνδυνο ιό σε έναν φανταστικό κόσμο.