24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Πέμπτη

Άδ. Γεωργιάδης: «Ο κ. Τσίπρας με την πολιτική του σκοτώνει τον παραγωγικό ιστό»

Επιμέλεια: Άντζελα Πεΐτση

«Με τις νέες ασφαλιστικές εισφορές οι επιχειρήσεις δεν θα βγαίνουν. Έρχεται αύξηση +15% στις ασφαλιστικές εισφορές από 01.01.2019. Δεν ξέρω αν θα μπορέσει κανείς να επιβιώσει», ανέφερε ο αντιπρόεδρος και τομεάρχης Άμυνας της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, στο «Πρακτορείο» 104.9 FM.

«Εάν δεν βρεθεί τρόπος να μειωθούν οι φόροι και οι ασφαλιστικές εισφορές στην ιδιωτική οικονομία, ούτως ή άλλως ο δημόσιος τομέας θα καταρρεύσει. Εάν “σκοτώσεις” τον ιδιωτικό τομέα, γιατί πρακτικά αυτό θα γίνει, το κράτος κάποια στιγμή δεν θα έχει να πληρώνει τους μισθούς και να συντηρεί τις δομές» παρατήρησε ο βουλευτής ΝΔ Β’ Αθηνών. 

Και δήλωσε: «Προτεραιότητα τους κράτους πρέπει να είναι να δώσει χώρο στην ιδιωτική οικονομία να αναπτυχθεί. Ο κ. Τσίπρας κάνει το ακριβώς αντίθετο. Αυτό θα οδηγήσει σε πλήρη χρεοκοπία και του δημοσίου τομέα. Ο Τσίπρας με την πολιτική του “σκοτώνει” τον παραγωγικό ιστό».

Παράλληλα, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, επεσήμανε: «Η ρύθμιση του χρέους δεν έχει σχέση ουσιαστικά με την ανάπτυξη, αλλά το μόνο που θα πετύχει για την Ελλάδα θα είναι να έχουμε ομαλή πρόσβαση στις αγορές. Μη νομίζετε ότι θα ξαναβρούμε ποτέ δανεικά από τις αγορές, για να ξοδεύουμε στην Ελλάδα, δεν πρόκειται να συμβεί ποτέ αυτό».