Δυναμίτης PRESS ....Politics news

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ....dunamitispress@yahoo.gr ... Ελευθερο δημοκρατικο BLOG ....ΕΝΕΡΓΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ
Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο...Δυναμίτης PRESS ....Politics news ...

Δευτέρα, 15 Μαΐου 2017

ΠΟΥΛΑΚΗ ΑΣΕ ΤΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΤΟΝ Security..... Έκλεψαν από τον Άγιο Σάββα ιατρικά μηχανήματα αξίας 400.000 ευρώ!


Μια απίστευτη διάρρηξη έγινε χθες τα ξημερώματα στο αντικαρκινικό – ογκολογικό νοσοκομείο Αθηνών «Άγιος Σάββας» στη Λ. Αλεξάνδρας. Υπάλληλοι του νοσοκομείου διαπίστωσαν στις 7.00 το πρωί ότι η πόρτα γραφείου στον πρώτο όροφο είχε παραβιαστεί και κάλεσαν την αστυνομία. 

Εκτιμάται πως από το σημείο εκλάπη ιατρικός διαγνωστικός εξοπλισμός συνολικής αξίας 400.000 ευρώ που είχε αποκτηθεί από δωρεές! Σύμφωνα με πληροφορίες, οι διαρρήκτες αφαίρεσαν εξαρτήματα για κολονοσκοπήσεις-γαστροσκοπήσεις αλλά και βρογχοσκόπια.


Στο σημείο βρίσκονται άνδρες της ασφάλειας και της σήμανσης που συλλέγουν στοιχεία που μπορεί να τους οδηγήσουν στους δράστες της πρωτοφανούς διάρρηξης. Ο υπεύθυνος βάρδιας της εταιρείας security που έχει αναλάβει τη φύλαξη του νοσοκομείου είπε στους αστυνομικούς ότι μέχρι τις 2:30-3 οπότε και έκανε τελευταία φορά περιπολία στις δύο κλινικές δεν είχε δει ύποπτη κίνηση. 

Ωστόσο ακολούθησε μια μεγάλη διαρροή σε αγωγό στο υπόγειο του νοσοκομείου κοντά στο χώρο που βρίσκεται το φαρμακείο και όλες οι δυνάμεις ασφαλείας μετακινήθηκαν εκεί προκειμένου να μην υπάρξει μεγάλη καταστροφή στα σκευάσματα. Αυτό που μένει να διευκρινιστεί είναι αν η συγκεκριμένη βλάβη ήταν αντιπερισπασμός των διαρρηκτών ή αν επρόκειτο για μια συγκυρία που εκμεταλλεύτηκαν οι δράστες. Τη διερεύνηση της υπόθεσης έχει αναλάβει η Ασφάλεια Αττικής.