24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Παρασκευή

Από σφαίρα όπλου ο θάνατος του 10χρονου σε σχολείο στο Μενίδι!!!

Τραύμα από πυροβόλο όπλο στο κεφάλι, κατά πάσα πιθανότητα από πυροβολισμούς τσιγγάνου, έφερε ο 10χρονος μαθητής που πέθανε κατά τη διάρκεια σχολικής γιορτής
στο 6ο δημοτικό σχολείο στο Μενίδι, όπως αποκάλυψε
 ο ιατροδικαστής, Νίκος Καλογριάς. Αρχικά, έγινε γνωστό ότι ο 10χρονος λιποθύμησε και πέφτοντας κάτω, χτύπησε σοβαρά στο κεφάλι, με αποτέλεσμα παρά τις πολύωρες προσπάθειες των γιατρών στο Παίδων «Αγία Σοφία» να καταλήξει. Τελικά όμως έγινε
γνωστό ότι το παιδί έφερε τραύμα στο κεφάλι, ενδεχομένως από αδέσποτη σφαίρα. Σύμφωνα με το newpost.gr, αυτό διαπίστωσε στην πρώτη εξέταση στο νεκροτομείο Αθηνών o ιατροδικαστής κ. Νίκος Καλογριάς, ο οποίος με την διάγνωσή του, έκανε την ανατροπή σε ό,τι αρχικά πιστεύθηκε, ότι δηλαδή το παιδί λιποθύμησε, έπεσε και από αυτή την πτώση προκλήθηκε ο θάνατός του.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο ιατροδικαστής στο newpost, »είμαι ακόμα σε διαδικασία εξέτασης του σώματος του παιδιού, αλλά είναι σίγουρο πλέον ότι ο θάνατός του επήλθε από χτύπημα πυροβόλου όπλου. Το τραύμα ήταν πάρα πολύ μικρό, ήταν μέσα στο τριχωτό της κεφαλής και εκ πρώτης όψεως, χωρίς επισταμένη διερεύνηση, ήταν δύσκολο για κάποιον να καταλάβει ότι προήλθε από σφαίρα».

Όπως, δε, προσθέτει ο κ. Καλόγριας, δίνοντας απάντηση στο γιατί δεν έγινε αντιληπτό νωρίτερα από τους τραυματιοφορείς ή τους γιατρούς το θανάσιμο τραύμα από πυροβολισμό, »το παιδί μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο και εκεί οι γιατροί έδιναν μάχη, προκειμένου να το κρατήσουν στη ζωή και δεν επικεντρώθηκαν τόσο στο τι προκάλεσε τον θάνατό του. Εξάλλου το τραύμα ήταν πολύ ελάχιστο για να μπορέσει κάποιος να αντιληφθεί από την αρχή περί τίνος πρόκειται».

Οι έρευνες των αστυνομικών αρχών για το περιστατικό βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως η αδέσποτη σφαίρα «έφυγε» από γιορτή που είχε στηθεί σε παρακείμενο σπίτι.

Μάλιστα, αστυνομικοί πραγματοποιούν έρευνες σε κοντικό καταυλισμό, καθώς και σε κοντικά σπίτια, προκειμένου να διαπιστώσουν από πού προήλθε η σφαίρα.