Δυναμίτης PRESS ....Politics news

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ....dunamitispress@yahoo.gr ... Ελευθερο δημοκρατικο BLOG ....ΕΝΕΡΓΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ
... Ατζέντα Ελλάδα 2030 - Ο Χάρτης των Μεταρρυθμίσεων... Ομιλητές οι κ.κ.: Κ. Μπακογιάννης, Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδος Λ. Μωισιαδης, Δημοσιογράφος, Σύμβουλος Επικοινωνίας, Μέλος Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ ... Παρασκευή 30 Ιουνίου 2017

Τρίτη, 6 Ιουνίου 2017

Βουλγαρία: Δέκα νεκροί σε τροχαίο με λεωφορείο -16χρονος χωρίς δίπλωμα ο οδηγός

 Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, οδηγός στο όχημα ήταν ένας 16χρονος Βούλγαρος ο οποίος μάλιστα δεν είχε στην κατοχή του δίπλωμα αυτοκινήτου, κάτι που συνεπάγεται πως το ίδιο ισχύει και για το λεωφορείο.


Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, την ώρα της οδήγησης φαίνεται ο 16χρονος να κοιμήθηκε στο τιμόνι με αποτέλεσμα να σημειωθεί το τραγικό δυστύχημα.

Να σημειωθεί πως εκτός από τους εννέα μετανάστες και τον οδηγό του λεωφορείου, οι οποίοι είναι νεκροί, τραυματίστηκαν ακόμη επτά άνθρωποι. Το συμβάν σημειώθηκε στον αυτοκινητόδρομο Παζαρντζίκ, ο οποίος μάλιστα βρίσκεται κοντά στα σύνορα με την Ελλάδα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας κανείς από τους μετανάστες δεν έφερε ταξιδιωτικά έγγραφα, ενώ οι χώρες από τις οποίες προέρχονταν ήταν το Αφγανιστάν και το Πακιστάν.

Παράλληλα ο εκπρόσωπος του υπουργείου διευκρίνισε ότι ο νεαρός που οδηγούσε το όχημα και έχασε τη ζωή του είχε φάκελο με βεβαρημένο παρελθόν.


Πηγή: iefimerida.gr