24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Πέμπτη

Δήλωση – σοκ Παπαδημητρίου: Μειώσαμε 25% τις συντάξεις αλλά δεν μας δίνουν τίποτα

Αίσθηση προκαλεί η παραδοχή του υπουργού Οικονομίας κ. Δημήτρη Παπαδημητρίου ότι η κυβέρνηση αποφάσισε τη μείωση των συντάξεων κατά 25%. Στο πλαίσιο της επιχειρηματολογίας 


του ότι η Ελλάδα ανταποκρίνεται στις υποχρεώσεις της ο υπουργός Οικονομίας φέρνει ως παράδειγμα και τη μείωση των συντάξεων λέγοντας:

«Έχουμε εγκρίνει τόσες πολλές μεταρρυθμίσεις, μόλις πρόσφατα μια μείωση συντάξεων κατά 25%»!

Πρόκειται για την πρώτη επίσημη δήλωση
στελέχους της κυβέρνησης για το θέμα της μείωσης των συντάξεων μετά από πολλές δηλώσεις και non papers που είχαν ως στόχο τη διάψευση των δημοσιευμάτων και των ρεπορτάζ που αποκάλυπταν το βάθος και την έκταση των περικοπών που ψήφισε η κυβέρνηση.


Η αναφορά του κ. Παπαδημτρίου συμπεριλαβάνεται στη συνέντευξή του στη γερμανική Die Welt στην οποία ο Έλληνας υπουργός Οικονομίας εξαπολύει επίθεση κατά του Σόιμπλε λέγοντας ότι η συμπεριφορά του είναι ανέντιμη.

«Δεν θέλω να θέλω να φανώ αγενής, αλλά η συμπεριφορά (του κ. Σόιμπλε) μου φαίνεται ότι είναι ανέντιμη», είπε σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Die Welt» ο Έλληνας υπουργός Οικονομίας.

Σύμφωνα με τον κ. Παπαδημητρίου, ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών εμποδίζει τη συμφωνία με την Ελλάδα λόγω των γερμανικών εκλογών: «Η Ελλάδα γίνεται εξιλαστήριο θύμα. Η κατανόησή μου για το γεγονός ότι θα γίνουν εκλογές στην Γερμανία, αγγίζει τα όριά της», προσέθεσε, ενώ τόνισε ότι ο κ. Σόιμπλε πρέπει να πει στους ψηφοφόρους του ότι η Ελλάδα πρέπει να αναπτυχθεί και «μπορεί κατόπιν να τους εξηγήσει ότι μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο διεγράφησαν χρέη της».