Δυναμίτης PRESS ....Politics news

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ....dunamitispress@yahoo.gr ... Ελευθερο δημοκρατικο BLOG ....ΕΝΕΡΓΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ
Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο...Δυναμίτης PRESS ....Politics news ...

Τρίτη, 6 Ιουνίου 2017

Έρχεται την Τρίτη στην Αθήνα για τον Ολυμπιακό ο Χάσι - Τι δήλωσε ο 45χρονος τεχνικός

Τη συμφωνία του με τον Ολυμπιακό επιβεβαίωσε ο Μπέσνικ Χάσι,. μιλώντας στην ιστοσελίδα «hln.be», με τους Βέλγους να αναφέρουν πως ο 45χρονος προπονητής θα έρθει την Τρίτη στην Αθήνα, για να υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών με τους πρωταθλητές.


«Όταν μίλησα με τον πρόεδρο, μου είπε δύο λόγους, για τους οποίους θα ήθελε να αναλάβω τον Ολυμπιακό», ήταν τα πρώτα λόγια του Μπέσνικ Χάσι, όπου 
στο συγκεκριμένο δημοσίευμα αναφέρεται πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης προσπάθησε να τον πείσει να αναλάβει την Νότινγκαμ Φόρεστ
την προηγούμενη σεζόν.

Για να συνεχίσει ο πρώην τεχνικός της Άντερλεχτ και της Λέγκια: «Την περασμένη σεζόν, ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να προκριθεί στους ομίλους του Champions League. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν θέλει να γίνει κάτι τέτοιο ξανά. Ποντάρει στην εμπειρία που είχα στη Λέγκια (σ.σ. την οδήγησε στους ομίλους του CL), αλλά και στην Άντερλεχτ, όπου κάναμε μία καλή ευρωπαϊκή πορεία. 

Ο δεύτερος λόγος είναι πως θεωρεί ότι μπορώ να ανταπεξέλθω στη μεγάλη πίεση. Ο Ολυμπιακός κάθε χρόνο πρέπει να είναι πρωταγωνιστής σε πρωτάθλημα και Κύπελλο Ελλάδας, αλλά και να έχει καλές παρουσίες στην Ευρώπη. Στην Άντερλεχτ κάτι αντίστοιχο γίνεται. Γι’ αυτό, θα είναι μία ωραία πρόκληση τα προκριματικά, στα τέλη Ιουλίου».

Από ‘κει και πέρα, στο δημοσίευμα αναφέρεται πως ο Μπέσνικ Χάσι θα φέρει μαζί του στην ομάδα του Πειραιά τρεις δικούς του συνεργάτες, με τον έναν να είναι ο Μπαρτ Μέερτ.

ΠΗΓΗ: Filathlos.gr