Δυναμίτης PRESS ....Politics news

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ....dunamitispress@yahoo.gr ... Ελευθερο δημοκρατικο BLOG ....ΕΝΕΡΓΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ
Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο...Δυναμίτης PRESS ....Politics news ...

Τετάρτη, 7 Ιουνίου 2017

Τη συνεργασία του με ξένο επενδυτικό κεφάλαιο που θα «μπει» στον Αιγινιακό ανακοίνωσε ο Γιάννης Νιώπας...

Ο μεγαλομέτοχος της ομάδας της βόρειας Πιερίας μίλησε στον «Metropolis 95.5» για τη συμφωνία του με Fund από το εξωτερικό, που θα αναλάβει από τη νέα σεζόν.
Τη συνεργασία του με ξένο επενδυτικό κεφάλαιο που θα «μπει» στον Αιγινιακό ανακοίνωσε ο Γιάννης Νιώπας.


Ο Γιάννης Νιώπας αναφέρθηκε ακόμη στους λόγους που επήλθε αυτή η συνεργασία, στο πως θα λειτουργεί, καθώς και στο αν ο ίδιος θα παραμείνει μέλος της ομάδας.

Αναλυτικά:

Για τη συμφωνία: «Τραβήξαμε τα πάνδεινα φέτος για να σώσουμε
την ομάδα. Μιλούσαμε με αρκετό κόσμο εδώ και καιρό και χθες μαζί με τους συνεργάτες μου πήραμε μια απόφαση που θεωρούμε ότι θα βοηθήσει το πιερικό ποδόσφαιρο».

Για την ταυτότητα του fund: «Πρόκειται για fund του εξωτερικού που επενδύει σε επαγγελματικές ομάδες στην Ευρώπη. Βάζει στις ομάδες να παίζουν πιτσιρικάδες παίρνοντας κάποιες συμμετοχές και όποιοι έχουν τις δυνατότητες προωθούνται σε μεγάλες ομάδες. Κάτι ανάλογο δηλαδή με τη συνεργασία που είχαμε αυτά τα χρόνια με τον ΠΑΟΚ».

Για τον λόγο που δεν προχωρά η συνεργασία με τον ΠΑΟΚ: «Ο ΠΑΟΚ έχει πολλά πράγματα στο κεφάλι του και ίσως κάποιες άλλες προτεραιότητες. Δεν σημαίνει ότι δεν θα συνεχιστεί η συνεργασία με τον ΠΑΟΚ. Ξέρετε ότι είμαι βαμμένος ΠΑΟΚτσής, όμως, μερικές φορές μια συμφωνία δεν μπορεί να τελεσφορήσει. Και δεν ξέρω, αλήθεια, τον λόγο που δεν τελεσφόρησε. Ήμασταν εντάξει στη συμφωνία με τον ΠΑΟΚ, και ο ΠΑΟΚ το ίδιο. Είμαστε ανοικτοί σε συνεργασία και την νέα χρονιά, απλά δεν θα είμαι, πλέον, ο ΠΑΟΚ Β’».

Για τους σκοπούς του fund: «Είναι fund που τους ενδιαφέρει να παίρνουν ομάδες, να αναλαμβάνουν το μάνατζμεντ και συνεργάζονται με τις εκάστοτε διοικήσεις. Έχουν πολλούς δικούς τους νεαρούς κλεισμένους ως 23 ετών, τους οποίους θέλουν να αναδείξουν. Και ο καλύτερος τρόπος ανάδειξης είναι με συμμετοχές στα ανδρικά πρωταθλήματα. Ένας παίκτης που π.χ. έχει παίξει στο Παγκόσμιο με την U19 της χώρας του, αν δεν βρει ομάδα την επόμενη χρονιά, δεν ανεβαίνει η αξία του.

Ο Πατράλης, φερ’ ειπείν, που είχαμε εμείς, ήρθε από την Κ19 του ΠΑΟΚ παιδάκι και φεύγει γίγαντας. Πιστεύω ότι θα τον δούμε ψηλά. Φέτος πήρε 34 συμμετοχές σε ένα δύσκολο ανδρικό πρωτάθλημα, δεν έχασε την ψυχραιμία του και όσο περνούσαν τα ματς βλέπαμε ένα πραγματικό μηχανάκι να κόβει και να μοιράζει μπάλες».

Για το αν θα παραμείνει στον Αιγινιακό: «Νιώπας θα υπάρχει πάντα, γιατί αμέσως μετά τα παιδιά μου αγαπάω αυτήν την ομάδα μου. Θα υπάρχω αλλά θα είναι και κάποιος άλλος που θα έχει, αν όχι και πάνω από εμένα, τον τελευταίο λόγο».
Πηγή: liganews.gr