24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Παρασκευή

Κακοκαιρία και μάλιστα με επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα, προβλέπεται το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος

Κακοκαιρία και μάλιστα με επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα, προβλέπεται το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος σε πολλές περιοχές της βόρειας και κεντρικής κατά τόπους και δυτικής Ελλάδας.


Προσοχή γενικότερα το τριήμερο, σε περιοχές της Θράκης, της Μακεδονίας, της Ηπείρου, της Θεσσαλίας, του Ιονίου, της Στερεάς Ελλάδας, της Πελοποννήσου, ίσως και των νησιών του ανατολικού, βορειοανατολικού Αιγαίου.

Ακραία θα είναι τα φαινόμενα σε πιο ορεινές και ημιορεινές περιοχές της Ηπείρου, της Μακεδονίας, της Θράκης, της Θεσσαλίας, της Πελοποννήσου και της Στερεάς Ελλάδας.



Πιθανές οι καταιγίδες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Γενικότερα θα πρέπει να δείξετε προσοχή στους νομούς Έβρου, Ροδόπης, Ξάνθης, Δράμας, Καβάλας, Σερρών, Θεσσαλονίκης, Χαλκιδικής, Κιλκίς, Πέλλας, Ημαθίας, Πιερίας, Φλώρινας, Γρεβενών, Καστοριάς, Κοζάνης, Ιωαννίνων, Θεσπρωτίας, Άρτας, Πρεβέζης, Καρδίτσας, Τρικάλων, Λάρισας, Μαγνησίας, Αιτωλοακαρνανίας, Ευρυτανίας, Φθιώτιδας, Βοιωτίας, Αχαϊας, Ηλείας, Αρκαδίας και Κορίνθου.