24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Τρίτη

ΟΜΟΛΟΓΙΑ-ΣΟΚ: «Εγώ σκότωσα στο Ιπποκράτειο τη μεσίτρια!»

Απροσδόκητη εξέλιξη παρουσίασε η υπόθεση της δολοφονίας της 36χρονης μεσίτριας από τη Γεωργία, καθώς ο 38χρονος ειδικευόμενος αγγειοχειρουργός που είναι ήδη προφυλακισμένος στις Φυλακές Διαβατών προτίθεται να δώσει σήμερα συμπληρωματική κατάθεση


 και να ομολογήσει ότι η Ντιάνα Τσαμτσίδη βρήκε τον θάνατο από δικό του ιατρικό λάθος, κατά τη διάρκεια χειρουργικής επέμβασης στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης!

Η πρόθεση του γιατρού να ομολογήσει εκδηλώθηκε μετά
τη νέα μαρτυρία που τον «καίει» και ενώ τις επόμενες μέρες αναμένεται το πόρισμα της ιατροδικαστικής και της τοξικολογικής ανάλυσης για τα αίτια του θανάτου της άτυχης μητέρας τριών παιδιών.

Εσπρωχνε ένα καρότσι

Ο μάρτυρας, που είναι συνάδελφος του γιατρού, κατέθεσε στο πλαίσιο της προανάκρισης ότι την ημέρα της δολοφονίας της 36χρονης είδε τον 38χρονο να κυκλοφορεί στους διαδρόμους του νοσοκομείου σπρώχνοντας ένα καρότσι-καλάθι, από αυτά που χρησιμοποιούν οι καθαρίστριες για τα άπλυτα! Οπως είπε, η σκηνή τού προξένησε εντύπωση, αλλά ο κατηγορούμενος κινήθηκε γρήγορα και χάθηκε από το οπτικό πεδίο του, με αποτέλεσμα να μην είναι σε θέση να δει προς τα πού κινήθηκε και -πολύ περισσότερο- να καταλάβει για ποιον λόγο έσπρωχνε το καλάθι. Ο γιατρός είχε αρνηθεί από την πρώτη στιγμή οποιαδήποτε σχέση με την αρχική εξαφάνιση και τη δολοφονία (όπως αποδείχθηκε στη συνέχεια) της 36χρονης, η οποία πήγε στο Ιπποκράτειο για να υποβληθεί σε αγγειοχειρουργική εξέταση. Τώρα αναμένεται να λύσει τον γρίφο που βασανίζει τους ιατροδικαστές σχετικά με την ποσότητα του ναρκωτικού που ανιχνεύτηκε στο άψυχο σώμα της 36χρονης.

Από την ιατροδικαστική εξέταση εντοπίστηκαν στη σορό της άτυχης γυναίκας δύο αναισθητικές ουσίες. Η δεύτερη, που ανιχνεύτηκε πρόσφατα, ανήκει στην κατηγορία των οπιούχων. Πρόκειται για το ισχυρό παυσίπονο φαιντανύλη, το οποίο χρησιμοποιείται ως αναλγητικό κατά τη διάρκεια της αναισθησίας.

Οι επιστήμονες προσπαθούν να εξακριβώσουν αν η ποσότητα της ουσίας ήταν τέτοια που θα μπορούσε να προκαλέσει τον θάνατο σε έναν άνθρωπο. Ωστόσο, ο ποσοτικός προσδιορισμός είναι πολύ δύσκολος ως αδύνατος, καθώς το σώμα της μεσίτριας ήταν σε προχωρημένη σήψη.

Ν. ΠΙΤΣΙΑΚΙΔΗΣ
http://www.espressonews.gr