24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Τετάρτη

Ιράν: Διπλή επίθεση με νεκρούς και τραυματίες σε Βουλή

Πληροφορίες για επτά νεκρούς από επίθεση ενόπλου στη Βουλή - Νεκροί οι τρεις από τους τέσσερις δράστες στο μαυσωλείο - Οι αναλυτές συνδέουν τις επιθέσεις με τις εξελίξεις στο Κατάρ

Διπλή επίθεση ενόπλων σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης στο Ιράν, η πρώτη στο κοινοβούλιο της χώρας και η δεύτερη στο μαυσωλείο του Αγιατολάχ Χομεϊνί, που βρίσκεται σε απόσταση περίπου 20 χλμ. από το κτήριο της ιρανικής Βουλής.

Συγκεχυμένες είναι οι πληροφορίες για τον αριθμό των θυμάτων με την τελευταία πληροφορία που μετέδωσε λίγο μετά τις 11 το πρωί (ώρα Ελλάδος) το πρακτορείο Tasmin να ανεβάζει τον αριθμό των θυμάτων στο κοινοβούλιο σε επτά συμπληρώνοντας ότι άλλα τέσσερα άτομα κρατούνται όμηροι.

Όσον αφορά την επίθεση στο μαυσωλείο οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι νεκροί έπεσαν τρεις από τους τέσσερις δράστες ενώ τη ζωή του έχασε και ένας κηπουρός. Κατά πληροφορίες ο ένας από τους νεκρούς δράστες, μια γυναίκα, αυτοκτόνησε πυροδοτώντας τα εκρηκτικά με τα οποία ήταν ζωσμένη ενώ ένας δεύτερος αυτοκτόνησε καταπίνοντας κυάνιο.