24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Τετάρτη

Βάζουμε τώρα διόδια στην Εγνατία αλλά θα τα ξηλώσουμε αργότερα... ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΝΟΥΜΕΡΑ

Μνημονιακή υποχρέωση να το κάνουμε τώρα - Θα τα βγάλουμε όταν γίνει αναλογικό το σύστημα λέει ο βουλευτής Καβάλας Μορφίδης 


Αν η Αυτοδιοίκηση και οι πολίτες της Καβάλας έφτιαχναν ένα νέο κίνημα «Δεν πληρώνω» σε αντίδραση για τα νέα διόδια που πρόκειται να εγκατασταθούν στην Εγνατία Οδό, ο Κώστας Μορφίδης θα ήταν «μαζί τους!».

Αυτό ανέφερε το πρωί της Τετάρτης 7 Ιουνίου 2017 ο βουλευτής Καβάλας του ΣΥΡΙΖΑ, σε συνέντευξή του στον ΣΚΑΙ όπου αναφέρθηκε και στη συνάντηση που είχαν οι τοπικοί βουλευτές με τον Χρήστο Σπίρτζη την Τρίτη στη Βουλή. 

Ο βουλευτής είπε ότι «είναι μνημονιακή υποχρέωση η εγκατάσταση των νέων μετωπικών σταθμών», οπότε αυτοί θα εγκατασταθούν σε αυτήν τη φάση, με την προϋπόθεση ότι θα «ξηλωθούν» μόλις μπει σε λειτουργία το αναλογικό σύστημα! 

Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ: Θα τα φτιάξουμε τώρα τα διόδια αλλά θα ξηλωθούν όταν...
Θα τα φτιάξουμε τώρα αλλά θα ξηλωθούν μόλις μπει το αναλογικό σύστημα λέει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κ. Μορφίδης για τα διόδια στην Εγνατία.