Δυναμίτης PRESS ....Politics news

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ....dunamitispress@yahoo.gr ... Ελευθερο δημοκρατικο BLOG ....ΕΝΕΡΓΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ
Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο...Δυναμίτης PRESS ....Politics news ...

Τετάρτη, 7 Ιουνίου 2017

EKTAKTO ....Τέσσερις Κολομβιανοί είναι οι δράστες... της κλοπής ιατρικών μηχανημάτων από τα νοσοκομεία

Σπείρα από την… Κολομβία έκλεψε τα ιατρικά μηχανήματα από 4 ελληνικά νοσοκομεία!
Τέσσερις Κολομβιανοί είναι οι δράστες... της κλοπής ιατρικών μηχανημάτων από τα νοσοκομεία Άγιος Σάββας, Λάρισας, Λαμίας και Βόλου.

ΕΔΩ τα έψαχνε ο Πολάκης αλλά στην Κολομβία είναι τα κλεμένα του Αγ,Σάββα
Οι δράστες βρίσκονται σε χώρα της Λατινικής Αμερικής, ενώ η ΕΛΑΣ εντόπισε ένα μέρος των μηχανημάτων που θα επιστραφούν στα νοσοκομεία από όπου εκλάπησαν.
 Η αξία των κλοπιμαίων του Αγίου Σάββα
ξεπερνούσε τα 400.000 ευρώ. Σύμφωνα με όσα ανακοινώθηκαν από την Ελληνική Αστυνομία, τα μέλη
του κυκλώματος έφτασαν στην Ελλάδα τον Μάιο μέσω Τουρκίας, ενώ μαζί τους είχαν πλαστά διαβατήρια Πορτογαλίας. Αφού αρχικά ενοικίασαν ένα διαμέρισμα στο κέντρο της Αθήνας, ξεκίνησαν

 να πηγαίνουν στα νοσοκομεία και συγκεκριμένα στα γαστρεντερολογικά τμήματα για να διαπιστώσουν εάν διέθεταν τα μηχανήματα που χρειάζονταν. Έτσι, διαπίστωσαν πως τα συγκεκριμένα νοσοκομεία είχαν τα ιατρικά μηχανήματα που ήθελαν και προχώρησαν στις διαρρήξεις. 

Στη συνέχεια, τα συγκεκριμένα άτομα ταχυδρόμησαν στην Κολομβία δυο δέματα μέσα στα οποία υπήρχαν τα κλοπιμαία. Μάλιστα, ένα από αυτά τα δέματα, σε συνεργασία με την αστυνομία της Μπογκοτά, οι Αρχές κατάφεραν να το βρουν και εκεί υπήρχαν ενδοσκόπια που είχαν αφαιρεθεί από τον Άγιο Σάββα και το νοσοκομείο Λάρισας.