24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Παρασκευή

Το κινητό θα δείξει αν ο 55χρονος αστυνομικός δρούσε μόνος

Τα αποτελέσματα της έρευνας της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών στον υπολογιστή, τα αποθηκευτικά μέσα και τα κινητά τηλέφωνα του 55χρονου συνταξιούχου αξιωματικού της ΕΛ.ΑΣ., αναμένουν τα στελέχη της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας,


 προκειμένου να διαπιστώσουν ή να αποκλείσουν το ενδεχόμενο «ακραίας» υποκίνησης

 για την αποστολή φακέλων με σφαίρες σε κυβερνητικούς και οικονομικού παράγοντες. Στο μεταξύ διαπιστώνεται πως η δράση του είχε προκαλέσει την ανησυχία σε υποψήφιους στόχους και είχε πολλαπλασιάσει τους αστυνομικούς που διατίθεντο για την φύλαξή τους.

Σύμφωνα με πηγές του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ., ο 55χρονος μέχρι την οικειοθελή αποστρατεία του, το 2011, υπηρετούσε σε διάφορα Τμήματα Ασφαλείας του Πειραιά, της Καλλιθέας και του Ν. Κόσμου. Οι ίδιες πηγές τον περιγράφουν ως έναν αστυνομικό με ακραίες τοποθετήσεις αγανάκτησης, χωρίς προς το παρόν να υπάρχει ένδειξη οργάνωσης σε κάποιον ακροδεξιό φορέα.

Ο συνταξιούχος αστυνομικός συνελήφθη για παράβαση του νόμου περί όπλων καθώς στο σπίτι του βρέθηκαν φυσίγγια πυροβόλου όπλου, ενώ σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος του για απειλή και υποκίνηση ρατσιστικού μίσους εξαιτίας της αποστολής απειλητικών επιστολών με σφαίρες. Για την παράβαση του νόμου περί όπλων του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης έξι μηνών με αναστολή.

Οι αξιωματικοί της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας, εντόπισαν τα ίχνη του στην τελευταία από τις 10 αποστολές απειλητικών επιστολών, με στόχο τον Γενικό Γραμματέα Δημοσίων Εσόδων Γιώργο Πιτσιλή, στις 23 Μαίου 2017. Οι κάμερες ασφαλείας είχαν καταγράψει τον ίδιο και τα στοιχεία της μοτοσυκλέτας που χρησιμοποιούσε κατά την αποστολή του φακέλου από υποκατάστημα των ΕΛ.ΤΑ.. Παράλληλα έγινε ταυτοποίηση αποτυπωμάτων και DNA με δείγματα που υπήρχαν πάνω στους φακέλους.

Πηγή: thetoc.gr