Δυναμίτης PRESS ....Politics news

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ....dunamitispress@yahoo.gr ... Ελευθερο δημοκρατικο BLOG ....ΕΝΕΡΓΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ
Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο...Δυναμίτης PRESS ....Politics news ...

Παρασκευή, 4 Αυγούστου 2017

Άνοιξε ξενοδοχείο στα ΚΤΕΛ «Μακεδονία» - Έχει 19 πολυτελή δωμάτια

Οι επιβάτες που χρησιμοποιούν τα λεωφορεία έχουν τη δυνατότητα να ξεκουραστούν και να διανυκτερεύσουν...


Ένα ξενοδοχείο με 19 πολυτελή δωμάτια λειτουργεί από τον προηγούμενο 

Μάιο στον σταθμό ΚΤΕΛ «Μακεδονία». Πλέον, οι επιβάτες που χρησιμοποιούν τα λεωφορεία έχουν τη δυνατότητα να ξεκουραστούν και να διανυκτερεύσουν, 

ενώ οι τουρίστες άλλων περιοχών θα μπορούν
να πραγματοποιήσουν μια διανυκτέρευση στη Θεσσαλονίκη χωρίς να έχουν την επόμενη μέρα το άγχος της μετακίνησης. Από την πρώτη εβδομάδα
η πληρότητα καθημερινά αγγίζει το 100%.
"Είναι η νέα προσπάθεια του ΚΤΕΛ Μακεδονία και ουσιαστικά είναι σύμπλεγμα 19 ευρύχωρων δωματίων τα οποία είναι έτοιμα είτε το επιβατικό κοινό, είτε για τον επισκέπτη της πόλης. Από τον Μάιο του 2017 ξεκίνησε να λειτουργεί και η πληρότητα αγγίζει το 100%" ανέφερε στον ραδιοφωνικό σταθμό του ΑΠΕ-ΜΠΕ, "Πρακτορείο 104,9 FM" ο οικονομικός διευθυντής του Σταθμού ΚΤΕΛ «Μακεδονία», Κώστας Καμανάς.

Ο ίδιος επισήμανε: "μέχρι τώρα είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι από την κίνηση. Κάθε χρόνο περνούν από τα ΚΤΕΛ περίπου 4,5 εκατομμύρια επιβάτες. Όταν το ξεκινήσαμε δεν φανταζόμασταν ότι θα είχαμε τέτοια επιτυχία. Οι τιμές είναι άκρως ανταγωνιστικές, καθώς ξεκινούν από τα 35 ευρώ για το μονόκλινο και φθάνουν μέχρι και τα 60 ευρώ για τα μεγαλύτερα δωμάτια".

Ποιοι διανυκτερεύουν σε αυτό το ιδιαίτερο ξενοδοχείο; Ταξιδιώτες κυρίως από χώρες της δυτικής Ευρώπης, που συνήθως πραγματοποιούν μία διανυκτέρευση και μεταπιβαζόμενοι στα ΚΤΕΛ Ημαθίας, Πέλλας και Σερρών επισκέπτονται αντίστοιχα τη Βεργίνα, την Πέλλα και τη Βεργίνα, πριν συνεχίσουν προς τον τελικό προορισμό τους. Το ξενοδοχείο ικανοποιεί επίσης τις ανάγκες διαμονής των μετόχων των ΚΤΕΛ.Ο κ. Καμανάς αποκάλυψε επίσης ότι: "πολύ σύντομα θα γίνει ανακαίνιση στον σταθμό, σε κάθε δομή που υπάρχει. Παράλληλα θα υπάρξουν και βελτιώσεις στον χώρο γύρω από τα ΚΤΕΛ, αλλά και θα δοθεί λύση στο πρόβλημα της κίνησης και της στάθμευσης, που σήμερα υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Παράλληλα σκεφτόμαστε να αυξήσουμε το χρονικό όριο του δωρεάν παρκαρίσματος από τα 20 λεπτά στην μισή ώρα".