24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Κυριακή

Τουλάχιστον 700 νεκροί από πλημμύρες στη Νότια Ασία

Στο έλεος των καιρικών φαινομένων


Εκατομμύρια άνθρωποι έχουν εγκαταλείψει τα σπίτια τους σε Μπανγκλαντές, Ινδία και ΝεπάλΑσύλληπτη τραγωδία βρίσκεται σε εξέλιξη στις χώρες της Νότιας Ασίας, οι οποίες επλήγησαν από πρωτοφανή καιρικά φαινόμενα, αποτέλεσμα 



των οποίων ήταν να προκληθούν μεγάλες πλημμύρες και εκατοντάδες άνθρωποι να θαφτούν κάτω από τόνους λάσπης. 

Σύμφωνα με την τελευταία καταμέτρηση, 
τουλάχιστον 700 άτομα έχουν χάσει τη ζωή τους, ενώ παραμένει ένας πολύ μεγάλος αριθμός αγνοουμένων.

Όπως ανακοίνωσαν οι αρχές, έχει επιβεβαιωθεί ο θάνατος τουλάχιστον 700 ατόμων ση Νότια Ασία από τις πλημύρες που σημειώθηκαν τα τελευταία 24ωρα, ενώ τουλάχιστον ένα εκατ. άνθρωποι αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τις κατοικίες τους και να μεταφερθούν σε πιο ασφαλή μέρη.

Τουλάχιστον 100 θάνατοι αναφέρθηκαν μετά τη νέα καταιγίδα που έπληξε την Κυριακή περιοχές στο Μπανγκλαντές και την Ινδία. Στην επαρχία Μπιχάρ, η πτώση της στάθμης του νερού μετά τις πλημμύρες, αποκάλυψαν την ύπαρξη άλλων 53 πτωμάτων, ανεβάζοντας τον αριθμό των θανάτων, μόνο στη συγκεκριμένα περιοχή, σε 205.

Στο Νεπάλ έχουν επιβεβαιωθεί τουλάχιστον 135 θάνατοι, ενώ άλλα 30 άτομα αγνοούνται. Ο Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών κάνει λόγο για τις χειρότερες πλημμύρες των τελευταίων 15 ετών και ετοιμάζει μεγάλη αποστολή βοήθειας τόσο σε επίπεδο τροφίμων, όσο και σε ιατροφαρμακευτικό υλικό.

Στις επαρχίες West Bengal και Ανάμ στην Ινδία έχουν αναφερθεί 122 άνθρωποι νεκροί από τις πλημμύρες, ενώ σχεδόν 3 εκατ. κάτοικοι έχουν πληγεί και έχουν καταστραφεί οι περιουσίες τους.

Στο Μπανγκλαντές συνολικά τα τελευταία 24ωρα, έχουν χάσει τη ζωή τους 115 άνθρωποι και σχεδόν 6 έκατ. έχουν αναγκαστεί να μετακινηθούν. Χαρακτηριστική είναι η δήλωση του υπευθύνου για τη διαχείριση καταστροφών στη χώρα, ο οποίος τόνισε ότι οι 31 από τις 64 επαρχίες έχουν πληγεί από την καταστροφική μανία της φύσης.