24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Παρασκευή

Τεράστιο αριθμό «μαϊμού» προϊόντων γνωστών εταιριών εντόπισε και κατέσχεσε το ΣΔΟΕ

Τεράστιο αριθμό «μαϊμού» προϊόντων ( τσάντες, πορτοφόλια, ρούχα, αρώματα, γυαλιά ) γνωστών εταιριών εντόπισε και κατέσχεσε το ΣΔΟΕ σε συντονισμένες επιχειρήσεις σε Ρόδο,Κω και Ζάκυνθο.


Όλες οι ενδείξεις οδηγούν σε διεθνές κύκλωμα λαθραίας εισαγωγής, μέσω ελληνικών επιχειρήσεων, παραποιημένων προϊόντων από την Τουρκία.

Ειδικότερα στην Ρόδο όπου έγινε έφοδος στην ύποπτη επιχείρηση οι άνδρες του ΣΔΟΕ βρέθηκαν μέσα σε έναν λαβύρινθο που ήταν αποθηκευμένα με υποδειγματικό τρόπο τα μαϊμού προϊόντα. Για την καταγραφή τους χρειάστηκε ένα μερόνυχτο ενώ για την μεταφορά των κατασχεθέντων στην Αθήνα χρειάστηκαν δύο τεράστια φορτηγά οχήματα.

Στην Κω οι έλεγχοι σε 3 επιχειρήσεις οδήγησε σε αντίστοιχο μεγάλο αριθμό μαϊμού προϊόντων όπως και στην Ζάκυνθο που έγινε έφοδος σε τρεις επιχειρήσεις τουριστικών ειδών και δύο εισαγωγικές.

Στην Ζάκυνθο σε μια από τις εισαγωγικές επιχειρήσεις εντοπίστηκαν 132.000 τεμάχια προφυλακτικών, τα οποία δεν έφεραν ένδειξη καταλληλότητας.

Και σε έτερη επιχείρηση στην Ρόδο βρέθηκαν αλκοολούχα ποτά που δεν είχαν πληρωθεί δασμοί, ληγμένα ή κοντά στη λήξη ποτά και εργαλεία παραποίηση των ετικετών.

Ειδικότερα, υπάλληλοι του ΣΔΟΕ Αττικής & Αιγαίου:

επρόκειτο για έναν αποθηκευτικό χώρο «λαβύρινθο», καθόσον υπήρχαν διάφοροι επιμέρους χώροι, οι είσοδοι των οποίων ήταν επιμελώς καλυμμένες πίσω από ντουλάπες- ράφια που μετακινούνταν με μηχανικό τρόπο

• Κατέσχεσαν σε επιχείρηση στη Ρόδο εμπορεύματα (περισσότερα από 71.500 τεμάχια), με παραποιημένα σήματα γνωστών εταιρειών (απομιμήσεις), διαφόρων κατηγοριών (ενδύματα, υποδήματα κ.λπ.).