24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Παρασκευή

Η κοινωνία στα κάγκελα.....χτυπήθηκε ανελέητα για επτά ολόκληρα χρόνια

γράφει  ο   Γιώργος Α. Κουρής
ΜΙΑ τεράστια πλειοψηφία του κόσμου δεν εμπιστεύεται τα κόμματα, τη Βουλή και την Ευρωπαϊκή Ένωση.

ΕΙΝΑΙ αγανακτισμένη και απογοητευμένη απ΄ όλα και από όλους και περιμένει ακόμα χειρότερες μέρες.

Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ αυτή δεν αποτυπώνεται σε κάποιο αντιμνημονιακό έντυπο, αλλά στο ευρωβαρόμετρο.

ΔΕΙΧΝΕΙ την τάση της κοινωνίας που χτυπήθηκε ανελέητα για
επτά ολόκληρα χρόνια από τα εφιαλτικά μνημόνια.

Ο ΚΟΣΜΟΣ αισθάνεται προδομένος απ΄ όλους. Τόσο από
τα κόμματα και τους πολιτικούς, όσο και από την Ευρωπαϊκή Ένωση, που δεν έκανε τίποτα για να σώσει την οικονομία της χώρας.

ΑΝΤΙΘΕΤΑ, με τα μνημόνια που επέβαλε εξαθλίωσε το μεγαλύτερο μέρος του κόσμου, ενώ η επιχείρηση αρπαγής του συνόλου της ιδιωτικής περιουσίας συνεχίζεται από τις τράπεζες και τους ξένους κερδοσκόπους.

ΕΝΑΣ λαός πληγωμένος και απογοητευμένος αποτελεί μια βόμβα μεγατόνων που όταν απασφαλίσει θα συγκλονίσει συθέμελα το σύστημα.

ΚΑΠΟΙΟΙ νομίζουν ότι ο κόσμος θα συνεχίσει να δέχεται αδιαμαρτύρητα νέα σκληρά μέτρα.

ΟΙ ΘΕΩΡΗΤΙΚΟΙ της στρατηγικής του ραγιαδισμού προτείνουν νέα καταιγίδα στο ασφαλιστικό και τις συντάξεις, τώρα που ο κόσμος δεν μιλάει.

ΔΕΝ υπολογίζουν ότι ένα ξέσπασμα της κοινωνίας δεν προαναγγέλλεται, ούτε προγραμματίζεται.

ΜΙΑ σπίθα μόνο αρκεί για να γίνει η έκρηξη και η φοβισμένη κοινωνία να μετατραπεί σε ηφαίστειο.

Ο ΚΟΣΜΟΣ δεν πιστεύει πλέον σε καλύτερες μέρες και περιμένει τα χειρότερα. Δεν εμπιστεύεται καν τη Βουλή, γιατί θεωρεί ότι δεν τον αντιπροσωπεύει.

ΕΙΝΑΙ αηδιασμένος με αυτό που λένε Ευρωπαϊκή Ένωση, γιατί τη θεωρεί υπεύθυνη για την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η χώρα.

Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ εκπέμπει σήμα κινδύνου και οι αρμόδιοι θα πρέπει να το λάβουν σοβαρά υπόψη πριν βρεθούν προ δυσάρεστων εκπλήξεων.

ΑΝ το πολιτικό σύστημα δεν αναλάβει τολμηρές πρωτοβουλίες και δεν πάρει πρακτικά μέτρα για να ανακουφίσει τα εξαθλιωμένα στην κυριολεξία κοινωνικά στρώματα, τότε όλα είναι πιθανά.

ΓΙ΄ ΑΥΤΟ οι αρμόδιοι θα πρέπει να μελετήσουν προσεκτικά τις τάσεις που καταγράφει το ευρωβαρόμετρο και να κινητοποιηθούν, προκειμένου να βρουν λύσεις που θα λύνουν τα μεγάλα προβλήματα του λαού και του τόπου.

ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ του τύπου είμαστε στο σκληρό πυρήνα της Ευρώπης, παραμένουμε στο ευρώ και σε πενήντα χρόνια θα έρθουν καλύτερες μέρες, μας τέλειωσαν οριστικά και αμετάκλητα.