24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Τρίτη

Πρόωρες εκλογές βλέπει ο Βασίλης Λεβέντης

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, δεν αποκλείει το ενδεχόμενο προκήρυξης πρόωρων εκλογών, μετά τη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.


Ο κ. Λεβέντης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, είπε ότι ο πρωθυπουργός θα κάνει ψηφοθηρία στη Θεσσαλονίκη


 υποσχόμενος ενίσχυση των φτωχών και ανεβάζοντας στην ημερήσια ατζέντα θέματα αριστερής πολιτικής, όπως η μη συμμετοχή στην Εσθονία, η κλήρωση για τη σημαία κ.ά.

Εξήγησε ότι η εκτίμησή του για πρόωρες εκλογές βασίζεται στο ότι δεν θα έλθουν επενδύσεις και η χώρα δεν θα επανέλθει στην κανονικότητα. Έτσι, η κυβέρνηση θα υποχρεωθεί να κόψει πάλι μισθούς και συντάξεις, υποστήριξε ο κ. Λεβέντης και γι΄ αυτό δεν απέκλεισε τις εκλογές εντός του 2017.

Είπε ότι πλέον δεν έχει συχνή επαφή με τον πρωθυπουργό, ο οποίος, όπως ανέφερε, έκοψε τις πρωινές επικοινωνίες μαζί του λόγω των πολιτικών τους διαφωνιών

. «Εγώ ήθελα να πάει στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και να ζητήσει να κάνει κυβέρνηση μαζί με τη ΝΔ αλλά δεν το έκανε γιατί είναι αρνητικός, όπως μου είπε ο πρωθυπυργός, ο Μητσοτάκης» είπε ο κ. Λεβέντης, εκτιμώντας ότι, εάν ήταν θετικός ο Κυρ. Μητσοτάκης, τότε ο κ. Τσίπρας θα προχωρούσε.