24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Τετάρτη

Ψυχρολουσία για Βαξεβάνη!

Την ενοχή του ζητά ο εισαγγελέας για δυσφήμιση στη σύζυγο Στουρνάρα

Για συκοφαντική δυσφήμιση δια του Τύπου πρότεινε ο εισαγγελέας την ενοχή του κατηγορούμενου δημοσιογράφου Κώστα Βαξεβάνη

Η συγκεκριμένη πρόταση αφορά στο προσβλητικό δημοσίευμα κατά της συζύγου του Γιάννη Στουρνάρα, Λίνας Νικολοπούλου καθώς ο εισαγγελέας υποστηρίζει ότι ο Κώστας Βαξεβάνης υποκατέστησε τη Δικαιοσύνη. Η απόφαση αναμένεται αύριο.

Η Λίνα Νικολοπούλου
είχε καταθέσει μήνυση κατά του κ. Βαξεβάνη, υποστηρίζοντας πως όσα είχε γράψει σε δημοσίευμα της εφημερίδας του, ήταν ψευδή και έβλαπταν την τιμή και την υπόληψή της.

Κεντρικός τίτλος στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας ανέφερε χαρακτηριστικά «Οικογένεια Στουρνάρα. Μεγάλος έρωτας με τις φαρμακοβιομηχανίες» με υπότιτλους «Ο Γιάννης Στουρνάρας μιλάει σε εκδηλώσεις για το φάρμακο, αν και δεν είναι η ειδικότητά του και η οικογενειακή επιχείρηση εισπράττει τις χορηγίες των φαρμακευτικών εταιρειών» και «ακόμη και 400.000 € διέθεσε το υπουργείο Υγείας στην εταιρεία της Λίνας Στουρνάρα μέσω του ΚΕΕΛΠΝΟ για να μπορέσει να κάνει ανάθεση χωρίς διαγωνισμό».

Όπως είχε υποστηρίξει τότε η κα. Νικολοπούλου, όσα αναφέρονται στα δημοσιεύματα αυτά είναι εξ ολοκλήρου ψευδή και συκοφαντικά.

Από την πλευρά του, μέσα από την ιστοσελίδα Documentonews, o Κώστας Βαξεβάνης αρνείται το συγκεκριμένο ρεπορτάζ και παρουσιάζει μια άλλη οπτική του θέματος αφήνοντας αιχμές για τον τρόπο άσκησης της δημοσιογραφίας των συναδέλφων του.

«Όταν κάνεις δημοσιογραφία από τον καναπέ και οι πηγές σου είναι του… καφενείου, ε, τότε ναι, παίρνεις άριστα 10 στα fake news!» γράφει το θέμα του Documentonews και συνεχίζει: «Και όταν λέμε fake, εννοούμε σε όλα: Άλλαξαν την πρόταση του εισαγγελέα,, Γράφουν λάθος (;) για ποιο δημοσίευμα έγινε η μήνυση (αν και ο εισαγγελέας το αναφέρει σαφώς – HotDoc), Γράφουν λάθος (;) σε ποιο έντυπο έγινε η μήνυση (HotDoc και όχι Documento),Παραθέτουν, μάλιστα, απόσπασμα από λάθος δημοσίευμα».