24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Πέμπτη

ΑΛΕΞΗ ΕΧΕΙΣ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ... για ενα κομματι ψωμι...οι τραπεζίτες στήνουν αλισβερίσι με τα κοράκια για να ολοκληρωθεί η λεηλασία της ιδιωτικής περιουσίας

  Σε μια περίοδο που η ζήτηση εκτινάσσεται στα ύψη - Τα παραδίνουν τζάμπα στους ξένους κερδοσκόπους ολοκληρώνοντας τη λεηλασία της περιουσίας των Ελλήνων

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΚΡΗ ΑΛΗΘΕΙΑ


ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ βιάζονται να παραδώσουν με εξευτελιστικό τίμημα στους ξένους κερδοσκόπους τα σπίτια, τα οικόπεδα φιλέτα, τα ξενοδοχεία και τα εργοστάσια, για να ολοκληρωθεί
η λεηλασία της ιδιωτικής περιουσίας.

Σε μια περίοδο κατά την οποία η ζήτηση των ακινήτων
έχει αυξηθεί κατά 50% τους τελευταίους μήνες και οι τιμές τους βρίσκονται κάτω από τα επίπεδα της Τουρκίας, οι τραπεζίτες στήνουν αλισβερίσι με τα κοράκια, διεκδικώντας μερίδιο από τα τεράστια υπερκέρδη.

Άλλωστε πολλοί τραπεζίτες και διαπλεκόμενοι παράγοντες συμμετέχουν με offshore εταιρείες στα επενδυτικά σχήματα που διεκδικούν τα κόκκινα δάνεια.

Πρόκειται για ένα γιγαντιαίο σκάνδαλο, γιατί αφορά περιουσίες εκατοντάδων δισεκατομμυρίων που έγιναν με ιδρώτα και αίμα, για να καταλήξουν τώρα σε ξένους γύπες και ντόπια λαμόγια που τους αβαντάρουν.

Σύμφωνα με τις γερμανικές εταιρείες ακινήτων, οι τιμές των πολυτελών κατοικιών στην Ελλάδα, βρίσκονται σε εξευτελιστικά επίπεδα και πολύ σύντομα θα απογειωθούν.

Μια πολυτελής εξοχική κατοικία στην Ελλάδα έχει κόστος 2.700 ευρώ το τετραγωνικό όταν στην Τουρκία πωλείται 3.000 ευρώ το τετραγωνικό.

Στην Ιταλία οι τιμές είναι υπερδιπλάσιες και αγγίζουν τις 7.500 ευρώ το τετραγωνικό, ενώ απλησίαστες είναι οι πολυτελείς εξοχικές κατοικίες στην Γαλλία.

Σύμφωνα πάντα με τα γερμανικά μεσιτικά γραφεία θεαματική είναι και η ζήτηση κατοικιών στην Αθήνα. 
Στο Κουκάκι και στις περιοχές του κέντρου, τα ενοικιαστήρια έχουν εξαφανιστεί γιατί μισθώνονται από ξένους τουρίστες.

Πρόκειται για τις λεγόμενες βραχυχρόνιες μισθώσεις που αποδίδουν πολλαπλάσια από την ενοικίαση.

Οι τιμές των ακινήτων τα επόμενα χρόνια θα ανέβουν στα ύψη, γιατί η αγορά συνδέεται με το τεράστιο τουριστικό ρεύμα που έχει αναπτυχθεί στην Ελλάδα.

Βέβαια οι τράπεζες, αντί να κρατήσουν τα ακίνητα και να συμφωνήσουν με τους ιδιοκτήτες για μια περίοδο χάριτος σε συνδυασμό με μεγάλη διαγραφή χρεών, τα παραδίδουν στους ξένους, οι οποίοι θα πληρώσουν το 10% του δανείου, δηλαδή στο τζάμπα.

Αν οι τράπεζες έκαναν την ίδια προσφορά στους ιδιοκτήτες, τότε δεν θα χρειάζονταν να περάσουν οι περιουσίες των Ελλήνων στα χέρια των ξένων τοκογλύφων. Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και με τα ξενοδοχεία.

Η πρωτοφανής τουριστική ανάπτυξη, με τους τουρίστες να ξεπερνούν φέτος τα τριάντα εκατομμύρια, τα ξενοδοχεία αποκτούν τεράστια υπεραξία.

Οι τράπεζες όμως αντί να διευκολύνουν τους Έλληνες ιδιοκτήτες τα παραδίδουν και αυτά στους ξένους κερδοσκόπους.

Βέβαια κάποιοι τραπεζίτες και κάποια λαμόγια της διαπλοκής έχουν κάνει συμφωνίες κάτω από το τραπέζι και θα πάρουν μερικά από τα καλύτερα ξενοδοχεία.

Οι ίδιοι δεν θα εμφανίζονται ως νέοι ιδιοκτήτες, αφού με το κόλπο των offshore εξασφαλίζουν ανωνυμία. Το ίδιο συμβαίνει με τις μεγάλες παραγωγικές μονάδες.

Ετοιμάζονται να παραδώσουν στους ξένους χαλυβουργεία και εργοστάσια και ό,τι έχει μείνει ακόμα από βιομηχανία.

Σε μια περίοδο κατά την οποία οι μεγάλες παραγωγικές εταιρείες άρχισαν να εμφανίζουν και πάλι κέρδη, οι τραπεζίτες αποφάσισαν να τις χαρίσουν στους ξένους τοκογλύφους.

Είναι ανάγκη η κυβέρνηση, τα πολιτικά κόμματα και ο επιχειρηματικός κόσμος να εμποδίσουν το έγκλημα που συντελείται σε βάρος της οικονομίας και της ίδιας της χώρας.