24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Τρίτη

«Εγδυσαν» τον «βασιλιά της φέτας» και μετά του ζήτησαν συγγνώμη!

Εφιαλτική νύχτα στα χέρια ληστών για τον πρώην πρόεδρο της ΑΕΛ Βαγγέλη Πλεξίδα και τη γυναίκα του


Ζήτησαν και... «συγγνώμη» οι ληστές που εισέβαλαν στο σπίτι του «βασιλιά της φέτας» και πρώην προέδρου της ΑΕΛ Βαγγέλη Πλεξίδα στα Τρίκαλα, λίγο πριν φύγουν με τις τσέπες γεμάτες κοσμήματα αξίας 100.000 ευρώ και μετρητά ύψους 20.000 ευρώ! 

Ο γνωστός ιδιοκτήτης της γαλακτοβιομηχανίας La Farm A.E. (Ελληνική Φέτα - Τρίκαλα) και η σύζυγός του Εύα έζησαν στιγμές τρόμου και αγωνίας λίγα λεπτά μετά τις 4 τα ξημερώματα της Κυριακής, όταν δύο κουκουλοφόροι εισέβαλαν στο σπίτι τους. Οι δράστες αιφνιδίασαν το ανδρόγυνο που κοιμόταν και το οδήγησαν στο υπόγειο της μεζονέτας, όπου το έδεσαν. Στη συνέχεια, σύμφωνα με τον επιχειρηματία, ο Ελληνας ληστής τού ζήτησε να τους αποκαλύψει πού είχε κρυμμένο το χρηματοκιβώτιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα θύματα δεν απαντούσαν στις ερωτήσεις τους, και μάλιστα ο επιχειρηματίας φέρεται ότι τους είπε ότι έχει καταλάβει ποιοι ήταν, με αποτέλεσμα οι κακοποιοί να εξαπολύσουν απειλές για τη ζωή του ζευγαριού. 

Τελικά οι ληστές «σήκωσαν» χρυσαφικά και κοσμήματα αξίας περίπου 100.000 ευρώ και 20.000 ευρώ σε μετρητά. Λίγο πριν κλείσουν πίσω τους την πόρτα, οι κουκουλοφόροι ζήτησαν... συγγνώμη από τον Βαγγέλη Πλεξίδα: «Συγνώμη που σε χτύπησα αλλά αντέδρασες» είπαν. Ο 51χρονος και η σύζυγός του κατόρθωσαν να λυθούν δύο ώρες μετά και να ειδοποιήσουν την Αστυνομία, που άρχισε ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Τρικαλινός επιχειρηματίας -ο οποίος έχει δύο κόρες, τη Νάνσυ και την Ελενα- ήταν ανήσυχος τελευταία και αναζητούσε τρόπους για να ενισχύσει την ασφάλειά του. Ο 51χρονος Βαγγέλης Πλεξίδας είναι ιδιοκτήτης της γαλακτοβιομηχανίας La Farm A.E. που ιδρύθηκε το 1960 από τον πατέρα του Αθανάσιο Πλεξίδα στο χωριό Παραπόταμος Τρικάλων. 

Αρχικά λειτούργησε ως τυροκομική επιχείρηση οικογενειακού τύπου, παρασκευάζοντας φέτα με γάλα από τα δικά του αιγοπρόβατα, αλλά αγοράζοντας και το γάλα των συγχωριανών του. 
Σιγά σιγά η επιχείρηση άρχισε να μεγαλώνει, συνδέοντας το όνομά της με την παραγωγή φέτας. Γνωστά προϊόντα που παράγει και εξάγει η γαλακτοβιομηχανία του είναι η φέτα Πίνδου και η φέτα Ελασσόνας.