24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Πέμπτη

H πρώτη αποστολή εξετελέσθη...

Του ΜΑΝΩΛΗ ΔΡΑΚΟΥ
Ο πρώτος στόχος του Ολυμπιακού , από τις αρχές του καλοκαιριού, όταν άρχισε ο προγραμματισμός ήταν η πρόκριση 

στους ομίλους του Champions League.


Γι αυτό προσελήφθη γρήγορα ο προπονητής και γι αυτό το λόγο στηρίχθηκε με όσες μεταγραφές έκρινε ο ίδιος ότι ήταν απαραίτητες να γίνουν.

Η πρώτη αποστολή του Ολυμπιακού εξετελέσθη.

Με μια νίκη και με ισοπαλία προκρίθηκε επί της Παρτιζάν και πλέον είναι στους ισχυρούς των play off όπου θα βρει μπροστά του μια εκ των Ριέκα, Καραμπάγκ, Χάποελ Μπερ Σεβά, Αστάνα και Σλάβια Πράγας.

Mια από τους αντιπάλους συνιστά ιντριγκαδόρικη κλήρωση.


Η Μπερ Σεβά είναι η ομάδα από την οποία αποκλείστηκε πέρσι ο Ολυμπιακός και έχασε για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια τη δυνατότητα να πάει στους ομίλους του Champions League. 

Ίσως τελικά εκείνος ο αποκλεισμός να του έκανε και καλό, αν κρίνει κανείς από το γεγονός ότι εφέτος ο προγραμματισμός ήταν πολύ έγκαιρος και εξαιρετικά ορθός.

Όποιον και να βρει μπροστά του όμως ο Ολυμπιακός είναι δεδομένο πλέον ότι ξέρει πως θα τον αντιμετωπίσει για να βρεθεί ξανά πιστός στο ραντεβού του με τους μεγάλους του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Στα δύο παιχνίδια με την Παρτιζάν ο Ολυμπιακός επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί. Ουσιαστικά «καθάρισε» την πρόκριση από το πρώτο παιχνίδι, το εκτός έδρας. Το 3-1 στο Βελιγράδι ήταν ένα αποτέλεσμα που δύσκολα θα μπορούσε να ανατραπεί στο Καραϊσκάκη και έτσι αποδείχθηκε.

Μπορεί ο κόσμος να πίστευε ή και να περίμενε ότι ο Ολυμπιακός θα έβαζε (και ...εύκολα) άλλα τρία γκολ στην Παρτιζάν, όμως τα παιχνίδια δεν είναι εύκολα. Ειδικά, στην Ευρώπη και ειδικά σ΄αυτό το χρονικό διάστημα που δεν έχουν ξεκινήσει ακόμη οι εγχώριες υποχρεώσεις και οι ποδοσφαιριστές δεν έχουν παιχνίδια στα πόδια τους.

Ως εκ τούτου το πρόσημο για τον Ολυμπιακό (που προκρίθηκε χωρίς να ηττηθεί σε κανένα ματς) είναι θετικό...