24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Πέμπτη

Σοφία Βεργκάρα στη συνέντευξή της στο περιοδικό Women's Health, για λογαριασμό του οποίου φωτογραφήθηκε γυμνή.

Η Σοφία Βεργκάρα ποζάρει γυμνή στα 45 της και δηλώνει πως απεχθάνεται τη γυμναστική: Δεν μπορείς να είσαι τέλεια
 «Εδώ είναι μια γυναίκα, στα 45 της, που μπορεί και δείχνει το σώμα της. Δεν είναι όπως πριν, όταν μόνο νεαρά κορίτσια μπορούσαν να γίνουν εξώφυλλο σε περιοδικά»,
λέει η Σοφία Βεργκάρα στη συνέντευξή της στο περιοδικό Women's Health, για λογαριασμό του οποίου φωτογραφήθηκε γυμνή. Η διάσημη ηθοποιός και μητέρα πόζαρε γυμνή για το ετήσιο Naked Issue που θα κυκλοφορήσει στις 8 Αυγούστου και δηλώνει πως πλέον δεν προσπαθεί να κάνει το σώμα κάτι που δεν είναι.



 «Το θέμα δεν είναι να έχεις μύες και κοιλιακούς. Δεν έχω κοιλιακούς επειδή δεν είμαι στη φάση "Πρέπει να γίνω σαν μοντέλο με τέλειο σώμα". Αυτό θα χρειαζόταν τεράστια προσπάθεια», λέει η 45χρονη σταρ. 


«Μερικοί μού λένε "δείχνεις σαν 20άρα". Φυσικά, δεν είναι αλήθεια. Το δέρμα μου είναι διαφορετικό», πρόσθεσε. Όσο για τη γυμναστική, η σταρ παραδέχεται ότι μοχθεί για να τα καταφέρει. Όπως αποκαλύπτει, γυμνάζεται τρεις με τέσσερις φορές την εβδομάδα με προσωπικό γυμναστή. 
  

 Πηγή: www.lifo.gr