24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Δευτέρα

Συναγερμός στην ΕΛΑΣ: 34χρονος Ιρακινός κυκλοφορούσε με σπαθί στο κέντρο της Αθήνας

Άντρες της ομάδας ΔΙΑΣ έσπευσαν στο σημείο και συνέλαβαν τον άνδρα, ο οποίος όπως διαπιστώθηκε, είχε αποφυλακισθεί προσφάτως για υποθέσεις ναρκωτικών και κλοπές

Ένα περιστατικό που συνέβη το μεσημέρι του Σαββάτου στο κέντρο της Αθήνας προβληματίζει τους αξιωματικούς της Ελληνικής Αστυνομίας.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ από «Τα Νέα», συνελήφθη 34χρονος Ιρακινός, ο οποίος κυκλοφορούσε έξω από το Αρχαιολογικό Μουσείο κρατώντας ένα μεγάλο σπαθί. Τις κινήσεις του Ιρακινού ανάμεσα στο πλήθος παρατήρησε πιθανότατα ο φύλακας του Μουσείου και ειδοποίησε την Αστυνομία. 

Άντρες της ομάδας ΔΙΑΣ έσπευσαν στο σημείο και συνέλαβαν τον άνδρα, ο οποίος όπως διαπιστώθηκε, είχε αποφυλακισθεί προσφάτως για υποθέσεις ναρκωτικών και κλοπές.

Ο ίδιος είπε στους αστυνομικούς ότι ήθελε να εκφοβίσει τους πολίτες, ενώ στελέχη της ΕΛΑΣ προσπαθούν να βρουν τα κίνητρα του 34χρονου και αν έχουν «θρησκευτικό» υπόβαθρο.

Το περιστατικό συνδυάζεται με την πρόσφατη προσαγωγή τεσσάρων ατόμων από το Μπαγκλαντές στην πλατεία Κολιάτσου με την υπόνοια ότι ήλεγχαν μουσουλμάνους για την εφαρμογή της «Σαρίας», σύμφωνα με «Το Βήμα», ενώ παράλληλα έχουν διαπιστωθεί ακραία κηρύγματα σε 7-8 άτυπους χώρους προσευχής μουσουλμάνων στο κέντρο της Αθήνας.