ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ...dunamitis @gmail.com...24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο...

Κυριακή, 10 Σεπτεμβρίου 2017

Με δηλώσεις του ο Βαγγέλης Μαρινάκης τόνισε ότι κανένας πρωθυπουργός δεν μπορεί να «παραγγείλει» το πρωτάθλημα

Με δηλώσεις του στην κάμερα του novasports ο Βαγγέλης Μαρινάκης τόνισε ότι κανένας πρωθυπουργός δεν μπορεί να «παραγγείλει» το πρωτάθλημα, 

Μαρινάκης: Να πείτε στον κ. Τσίπρα 
ότι ο Ολυμπιακός θα πάρει και το όγδοο

 
το οποίο πρέπει να κριθεί μέσα στα γήπεδα, ενώ αναφορικά με την ισοπαλία με την Ξάνθη, είπε ότι παρά τα διαιτητικά λάθη ο Ολυμπιακός μπορούσε να φύγει νικητής από τα Πηγάδια.

Οι δηλώσεις του προέδρου
του Ολυμπιακού:

«Όταν αγόρασα τον Ολυμπιακό το 2010, πριν αρχίσει το πρωτάθλημα έβλεπα κάποια περίεργα πράγματα με τη διαιτησία και τους παράγοντες και μου είχαν κάνει εντύπωση. Βγήκα τότε τη δεύτερη αγωνιστική και τα κατήγγειλα. Πέρυσι και φέτος γίνονται τα ίδια, ξεκίνησε από τα φιλικά αυτή η ξεφτίλα για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Βλέπουμε περίεργα πράγματα, ανθρώπους που έχουν αποστολή να κάνουν ζημιά στον Ολυμπιακό μας. 

Εμείς, όμως, δε θα συνεχίσουμε να παραπονιόμαστε για το τι κάνει ο κάθε διαιτητής. Αν για παράδειγμα δεν έδωσε πέναλτι και αποβολή και ο παίκτης αυτός που έπρεπε να αποβληθεί, έκανε το 1-1 ή αν κάναμε εμείς το 2-1 και μας το ακύρωσε. Αυτά τα βλέπουμε και ξέρουμε καλά τι γίνεται, έχουμε μάθει, όμως, να παλεύουμε. Το μόνο σίγουρο είναι ότι το πρωτάθλημα πρέπει να κριθεί στον αγωνιστικό χώρο, δεν μπορεί να δώσει κανείς παραγγελία για το ποιος θα πάρει το πρωτάθλημα, όπως έκανε ο κ. Τσίπρας. 

Σε αυτό που είπε νωρίτερα ο πρωθυπουργός ότι "αυτό που απομένει είναι να πάρει ο ΠΑΟΚ το πρωτάθλημα", εγώ του λέω ότι αυτό που απομένει είναι να πάρει το όγδοο συνεχόμενο ο Ολυμπιακός και να πάει καλά στο Τσάμπιονς Λιγκ. 

Σήμερα, παρά τα περίεργα που είδαμε, μπορούσαμε να νικήσουμε. Και σας διαβεβαιώ και να το ξέρει κι ο κύριος Τσίπρας, ότι το όγδοο συνεχόμενο θα το πάρει ο Ολυμπιακός. 

Παρόλα αυτά, θα πρέπει να διορθώσουμε τα λάθη μας, να δουλέψουμε σκληρά και να νικήσουμε. Την Τρίτη είναι το πιο καθοριστικό ματς. Θα πρέπει να δούμε ένα γεμάτο Καραϊσκάκης».