24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Παρασκευή

Η Μαρσέιγ παρουσίασε τον Μήτρογλου

Η μεταγραφή του Κώστα Μήτρογλου από την Μπενφίκα στη Μαρσέιγ ολοκληρώθηκε και ο γαλλικός σύλλογος παρουσίασε στον Τύπο το διεθνή επιθετικό, για 



τον οποίο πλήρωσε 15 εκατ. ευρώ προκειμένου να αποκτήσει το 50% των δικαιωμάτων του.

Καά την επίσημη παρουσίασή του και ερωτηθείς για ποιο λόγο έφυγε από την πορτογαλική ομάδα, απάντησε πως «θα πρέπει να ρωτήσετε τους ανθρώπους της Μπενφίκα γι΄ αυτό, αλλά η αλήθεια είναι πως και εγώ ήθελα να φύγω».

Από τις αναφορές του δεν μπορούσε να λείπει το Vélodrome: «Ξέρω πολύ καλά πως η ατμόσφαιρα... βράζει. Έχω ανάλογη εμπειρία, καθώς το ίδιο ισχύει με τις έδρες του Ολυμπιακού και της Μπενφίκα. Ανυπομονώ για το πρώτο ματς εντός έδρας ματς και ξέρω πως μπορώ να αντέξω στην πιέση».

Όσο για το Σαμπιονά; «Το γαλλικό πρωτάθλημα είναι ένας από τους λόγους που είπα το "ναι" στη Μαρσέιγ, η οποία είναι κορυφαίος σύλλογος. Το πρωτάθλημα είναι ένα από τα καλύτερα στην Ευρώπη, με πάρα πολλούς καλούς παίκτες. Είμαι χαρούμενος που θα παίξω σε αυτό το πρωτάθλημα».

Για τον τραυματισμό του, εξαιτίας του οποίου δεν έχει παίξει στο ξεκίνημα της φετινής περιόδου, δήλωσε ότι «δεν είναι κάτι σημαντικό, είναι ένας μικρός τραυματισμός. Θέλω να επιστρέψω το συντομότερο δυνατό και να παίξω ξανά στο κορυφαίο επίπεδο».