ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ...dunamitis @gmail.com...24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο...

Δευτέρα, 11 Σεπτεμβρίου 2017

«Βόμβα» από Γιαννακόπουλο: Σύντομα θα γίνει προσπάθεια για την ΠΑΕ

Εμμέσως πλην σαφώς, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος προανήγγειλε την πρόθεσή του να εμπλακεί στα διοικητικά δρώμενα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, μέσω μηνύματός του στο Instagram.


Συγκεκριμένα, οπαδοί των «πρασίνων» μετά την ήττα στην έδρα της Κέρκυρας (1-0) άρχισαν να σχολιάζουν 

κάτω από την τελευταία του φωτογραφία στο γνωστό μέσο κοινωνικής δικτύωσης, Instagram και
τον καλούσαν να εμπλακεί στα διοικητικά της ΠΑΕ. Κατόπιν πολλών μηνυμάτων, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος απάντησε πως, παρότι είναι δύσκολο, σύντομα θα γίνει προσπάθεια για την εμπλοκή του και στον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό. 

«Ζούμε σε μια χώρα με γαυρορίζες 20 ετών στα πάντα. ΑΕΚ, ΠΑΟΚ έχουν κυβερνητική εύνοια. Και οι τρεις έχουν περιέργως πολύ βαθιά πορτοφόλια. Είναι δύσκολο εγχείρημα, αλλά η προσπάθεια θα γίνει σύντομα...», έγραψε χαρακτηριστικά ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός. 

Πλέον, με τα δεδομένα που διαμορφώνονται μετά τη δημόσια τοποθέτηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, μένει να φανεί πόσο προχωρημένες είναι οι επαφές με τη νυν διοίκηση της ΠΑΕ και αν όντως υπάρχει πρόσφορο έδαφος για να εξελιχθεί το ενδιαφέρον σε κάτι πιο χειροπιαστό.

Άμεσα αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις, όσον αφορά την αλλαγή σκυτάλης στον Παναθηναϊκό, μετά την δημοσιοποίηση της πρόθεσης του Δημήτρη Γιαννακόπουλουνα εμπλακεί στην ΠΑΕ. Εδώ και τρεις μήνες, υπάρχουν επαφές ανάμεσα στις πλευρές Αλαφούζου και Γιαννακόπουλου,αλλά τίποτα δεν είχε βγει προς τα έξω μιας και υπάρχουν ρήτρες εμπιστευτικότητας. 

Η πλευρά Γιαννακόπουλου, είναι

πλήρως ενημερωμένη για τα οικονομικά δεδομένα της ΠΑΕ, ενώ ο Γιάννης Αλαφούζος, είναι έτοιμος να βοηθήσει με κάθε τρόπο ώστε να δρομολογηθεί η επόμενη μέρα στο «τριφύλλι». Μάλιστα, ο Mr ΣΚΑΪ, είναι διατεθειμένος ακόμα και να καλύψει από την τσέπη του μέρος των χρεών, ώστε να εγγυηθεί την επόμενη μέρα της ομάδας. 

Πάντως, εκείνο που τόνισε ο Τάσος Νικολογιάννης, είναι ότι εκτός του Δημήτρη Γιαννακόπουλου δεν υπάρχει άλλος ενδιαφερόμενος για την ΠΑΕ, αν και είναι σχεδόν απίθανο ο διοικητικός ηγέτης της ΚΑΕ να αναλάβει μόνος του το ποδοσφαιρικό τμήματα. Άλλωστε, το όραμα του για το «PAO Foundation» προβλέπει τη συμμετοχή ισχυρών «συμπαικτών».