24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Τρίτη

...ΣΑΠΙΛΑ ΠΑΝΤΟΥ....Δεκάδες καλεσμένοι δηλητηριάστηκαν από κοτόπουλο σε δεξίωση γάμου!!!

Βρέθηκε τελικά η αιτία του «κακού» που προκάλεσε τροφική δηλητηρίασης σε δεκάδες προσκεκλημένους σε γάμο γνωστού Πατρινού το προπερασμένο Σάββατο. Το κοτόπουλο λοιπόν, ήταν αυτό που έφερε την γαστρεντερίτιδα στους

 περισσότερους καλεσμένους. Σύμφωνα με την εφημερίδα «Κόσμος» ο εφιάλτης για τους νεονύμφους και τους

 καλεσμένους τους, άρχισε λίγες ώρες μετά την έναρξη του δείπνου σε πασίγνωστο χώρο διοργάνωσης εκδηλώσεων και δεξιώσεων της περιοχής.

Πρώτη νύχτα γάμου στο νοσοκομείο

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ένας ένας οι συγγενείς και οι φίλοι, άρχισαν να μη νιώθουν καλά. Οι καλεσμένοι διαμαρτυρήθηκαν για στομαχικές διαταραχές, πιθανότατα από το κοτόπουλο, όπως απεδείχθη αργότερα.

Τελικά αρκετοί ήταν αυτοί που μη μπορώντας να αντέξουν τους αφόρητους πόνους κατέληξαν στο Νοσοκομείο και άλλοι σε Κέντρο Υγείας της ευρύτερης περιοχής για παροχή πρώτων βοηθειών. Αλλοι πάλι την γλίτωσαν με μικρότερο πόνο και δεν θέλησαν να διακόψουν την διασκέδασή τους αλλά και να γίνουν εμπόδιο στην χαρά του ζευγαριού.

Η διάγνωση των γιατρών

Σύμφωνα με πληροφορίες, σε όλους διαγνώστηκε οξεία τροφική δηλητηρίαση και κάποιοι μάλιστα αναγκάστηκαν να περάσουν όλη τη νύχτα στο κρεβάτι του πόνου, εντός του νοσοκομείου.

Στο νοσοκομείο πήγαν και οι νιόπαντροι για να συμπαρασταθούν σε συγγενείς και φίλους. Τα συμπτώματα σταδιακά υποχώρησαν και σχεδόν όλοι πήραν εξιτήριο και αποχώρησαν για τα σπίτια τους. Κανείς, πάντως, δεν πρόκειται να ξεχάσει την περιπέτεια που έζησε…

Ο γαμπρός διατηρεί επιχειρήσεις σε Πάτρα και Αγιο Βασίλειο και ήταν κατηγορηματικός ως προς την στάση που θα κρατούσε μετά τον «εφιάλτη» που έζησε τόσο ο ίδιος, όσο και η γυναίκα του εκείνη την νύχτα. Επικοινώνησε αμέσως με τους υπευθύνους του χώρου και ζήτησε εξηγήσεις.



Πηγή: nafpaktianews.gr