ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ...dunamitis @gmail.com...24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο...

Τετάρτη, 13 Σεπτεμβρίου 2017

«Καίει» τον βουλευτή Σαλμά η κατάθεση του αντιπροέδρου του ΕΟΠΥΥ στην Εξεταστική...ΚΥΡΙΑΚΟ ΣΚΟΥΠΑ ...ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ....ΘΑ ΣΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΑΛΕΝΤΟ

Σκαστές παρανομίες από εταιρεία συμφερόντων του βουλευτή της ΝΔ, Μάριου Σαλμά, κατήγγειλε στην Εξεταστική Επιτροπή ο αντιπρόεδρος του ΕΟΠΥΥ, Παναγιώτης Γεωργακόπουλος.


ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ  ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ...
ΜΕ  ΦΙΛΛΙΠΙΝΕΖΕΣ....ΝΤΑΝΤΑΔΕΣ....

Αναφέρθηκε λεπτομερώς στην υπόθεση των διαγνωστικών αρθροσκοπήσεων που διενεργήθηκαν από μετά από σχετική υπουργική απόφαση του τότε υπουργού Υγείας Μάκη Βορίδη.
Ο κ. Γεωργακόπουλος κατέθεσε
ότι ο βουλευτής της ΝΔ Μάριος Σαλμάς είχε λάβει παρανόμως από τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών την άδεια να συστεγάζει 

το ιατρείο του με την εταιρεία «ΙΔΕ Διαγνωστική Αρθροσκόπηση» που ανήκει στη σύζυγο και στο γαμπρό του, η οποία έκανε υπερτιμολογημένες αρθροσκοπήσεις, με τιμή 1.500 ευρώ.
«Σε πολλές ιατρικές γνωματεύσεις εμφανίζεται να σφραγίζει ο κ. Σαλμάς ως παραπέμπων αλλά και ως εκτελών» κατήγγειλε ο κ. Γεωργακόπουλος.Αποκάλυψε, μάλιστα, ότι ο κ. Σαλμάς μετείχε σε σύσκεψη, υπό την ιδιότητα του βουλευτή και πρώην υπουργού, όταν η παλαιά διοίκηση του ΕΟΠΥΥ αποφάσισε να προχωρήσει σε σύμβαση με την εταιρεία «ΙΔΕ Διαγνωστική».
Ο αντιπρόεδρος του ΕΟΠΥΥ χαρακτήρισε επίσης «φάουλ» τη γνωμοδότηση του Κεντρικού Συμβουλίου Υγείας που αντιστοίχισε με Κεντρικά Ενοποιημένα Νοσήλια (ΚΕΝ) δύο ημερών τη ιατρική πράξη η οποία γίνεται σε ιατρείο και διαρκεί λίγα λεπτά.


Παράλληλα, αποκάλυψε ότι η εταιρεία που πραγματοποίησε τις διαγνωστικές αρθροσκοπήσεις έχει καταθέσει αναιτιολόγητα στον ΕΟΠΥΥ τους πρώτους μήνες, ποσά που ξεπερνούν τις 50.000 ευρώ.
Σημειώνεται ότι με πρόσφατη απόφαση του υπουργείου Υγείας ανακλήθηκε η υπουργική απόφαση Βορίδη που τιμολογούσε την εξέταση 1.500 ευρώ, κάνοντας δεκτή τη σχετική απόφαση του ΚΕΣΥ.
Η ενέργεια αυτή ανοίγει το δρόμο να διεκδικήσει το Ελληνικό Δημόσιο αποζημιώσεις εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ.
http://www.tribune.gr
http://thefaq.gr