24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Παρασκευή

1.400 κλήσεις σε 16 ώρες από τη Δημοτική Αστυνομία Θεσσαλονίκης!


Γέμισαν τα μπλοκάκια τους οι δημοτικοί αστυνομικοί της Θεσσαλονίκης κατά τη διάρκεια 

του σαφάρι που έκαναν για παράνομα σταθμευμένα αυτοκίνητα, με απολογισμό 1.400 κλήσεις.... μέσα σε μόλις μία ημέρα!


Ο αριθμός των παραβάσεων αποτελεί αναμφισβήτητα ρεκόρ, τουλάχιστον για τη Δημοτική Αστυνομία Θεσσαλονίκης, καθώς σε καθημερινή βάση ο μέσος όρος κλήσεων κυμαίνεται μεταξύ 500 και 600.

«Κάναμε ρεκόρ όλων των εποχών και βεβαιώσαμε 1.400 κλήσεις σε λιγότερο από 16 ώρες. Επέστρεψε το σύνολο της δύναμης των δημοτικών αστυνομικών στους δρόμους, και αυτό που αντικρίσαμε την Τρίτη ήταν ένα μπάχαλο» είπε χαρακτηριστικά στο ραδιόφωνο του ΑΠΕ-ΜΠΕ 104,9 FΜ ο αρμόδιος για θέματα Δημοτικής Αστυνομίας δημοτικός σύμβουλος Δημήτρης Δαγκλής.

Παραβάσεις

Η Δημοτική Αστυνομία στη Θεσσαλονίκη έχει επιδοθεί σε έναν αγώνα για να επαναφέρει την τάξη στους δρόμους – κυρίως στις κεντρικές αρτηρίες- και είναι χαρακτηριστικό πως το δίμηνο 

Νοεμβρίου – Δεκεμβρίου 2019 βεβαιώθηκαν 32.000 παραβάσεις, 10.000 περισσότερες σε σχέση με το ίδιο δίμηνο του 2018, όπου είχαν φτάσει τις 22.000.

Επίσης, χθες, οι δημοτικοί αστυνομικοί έκαναν σαρωτικούς ελέγχους και στα τραπεζοκαθίσματα κατά μήκος των οδών Στρατηγού Καλλάρη και Δημητρίου Γούναρη, έπειτα από καταγγελίες ότι έχουν εξαπλωθεί, εμποδίζοντας την κίνηση των τυφλών. 

Τα μέλη της Δημοτικής Αστυνομίας έδωσαν προθεσμία στους υπευθύνους των καταστημάτων να απελευθερώσουν την ειδική λωρίδα εντός 48 ωρών, αλλιώς θα «σηκώσουν» τα τραπεζοκαθίσματα.