24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Τετάρτη

Απόδοση τιμών στο φυλάκιο του Έβρου για την 25η Μαρτίου...«Ελληνίδες Έλληνες, όλοι μαζί ενωμένοι ας συνεχίσουμε να δίνουμε νόημα στις θυσίες των προγόνων μας.



Μοναδικές στιγμές εκτυλίχθηκαν λίγο μετά τις 11:30 στο Επιτηρητικό Φυλάκιο 1 στις Καστανιές Έβρου, όπου η Φρουρά απέδωσε τιμές στη Σημαία με ..
ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου, προκειμένου να τιμηθούν οι ήρωες της Επανάστασης του '21. Ταυτόχρονα, ζεύγος μαχητικών F-16 της Πολεμικής Αεροπορίας «έσκισε» τον ουρανό. 

Στη συνέχεια, το ζεύγος των μαχητικών πέταξε πάνω από Αλεξανδρούπολη, Καβάλα, Λήμνο, Λέσβο και Χίο.

Παράλληλα, συγκίνησε ο πιλότος της Ομάδας Αεροπορικών Επιδείξεων Μεμονωμένου Αεροσκάφους F-16 «Ζευς» της Πολεμικής Αεροπορίας.

«Ελληνίδες Έλληνες, όλοι μαζί ενωμένοι ας συνεχίσουμε να δίνουμε νόημα στις θυσίες των προγόνων μας. Τα 199 χρόνια από την Επανάσταση η Ελλάδα είχε πολλές ένδοξες στιγμές αλλά και πολλές δυσκολίες. Πάντα έβγαινε πιο δυνατή αυτό θα γίνει και τώρα. Χρόνια Πολλά Ελλάδα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πιλότος, στέλνοντας μήνυμα ελπίδας και ομοψυχίας.