24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Τετάρτη

Στο Μαξίμου Δένδιας και Παναγιωτόπουλος - Έκτακτη σύσκεψη με Μητσοτάκη για Έβρο




Στο Μέγαρο Μαξίμου μετέβησαν οι Νίκος Δένδιας και Νίκος Παναγιωτόπουλος, για μία έκτακτη 

σύσκεψη με τον Κυριάκο Μητσοτάκη για ...
την κατάσταση στον Έβρο. 

 Οι υπουργοί Εξωτερικών και Εθνικής Άμυνας συζήτησαν με το πρωθυπουργό τις τελευταίες εξελίξεις στον Έβρο και για τα ελληνοτουρκικά. 


Η σύσκεψη ολοκληρώθηκε πριν από λίγο. «Τα σύνορα της χώρας φυλάσσονται και θα φυλαχθούν απολύτως», τόνισε νωρίτερα ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας σε συνέντευξή του στο ραδιόφωνο «Θέμα Fm», προσθέτοντας ότι ο φράχτης στον Έβρο θα κατασκευαστεί για την αντιμετώπιση των μεταναστευτικών ροών που η Τουρκία χρησιμοποιεί ως υβριδική απειλή, τόσο κατά της Ελλάδας όσο και κατά της Ευρώπης. 

«Ο φράχτης είναι απολύτως επί του ελληνικού εδάφους και με χώρο μεταξύ του ορίου της χώρας και του φράχτη. Υπάρχει δηλαδή και κομμάτι ασφαλείας μπροστά από τον φράχτη προς τα σύνορα.

Έτσι ήταν πάντα», επεσήμανε ο κ. Δένδιας, ενώ διευκρίνισε ότι ο φράχτης δεν είναι σε όλο το μήκος του Έβρου και δεν θα εμποδίσει τις εργασίες των Ελλήνων καλλιεργητών. Σχετικά με τις ενισχύσεις των δυνάμεων στον Έβρο, ο κ. Δένδιας απάντησε ότι «υπήρξε από την τουρκική πλευρά τοποθέτηση αρμοδίων παραγόντων και σε υπουργικό επίπεδο, που είναι λογικό να δημιουργούν ανησυχίες στη χώρα μας». Στον Έβρο ο Χρυσοχοΐδης 

Στον Έβρο μεταβαίνει ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, ενώ την ίδια ώρα ενισχύονται οι δυνάμεις στην περιοχή με περίπου 400 αστυνομικούς από διάφορες περιοχές της Ελλάδας. 
Πηγή: www.lifo.gr