24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Πέμπτη

Επίθεση με βιτριόλι: Οι κεραίες κινητής τηλεφωνίας θα «δείξουν» την μαυροφορεμένη


Δεκτό έγινε το αίτημα της ΕΛ.ΑΣ. για την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου στην υπόθεση της 

34χρονης Ιωάννας η οποία δέχτηκε επίθεση με βιτριόλι στην είσοδο του κτιρίου.. όπου εργάζεται στην οδό Θησέως στην Καλλιθέα. 

Πρόκειται για ένα σημαντικό «όπλο» που έχουν στα χέρια τους οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών μετά την εισαγγελική εντολή.

Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. που χειρίζονται την υπόθεση έχουν καταλήξει σε μία βασική λίστα υπόπτων τόσο από τα σκόρπια λόγια που μπόρεσαν να πάρουν από τις δεκάδες καταθέσεις όσο -κυρίως- από το πληροφοριακό τους δίκτυο.

 Το επόμενο στάδιο θα είναι να ζητηθεί από τις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας να δώσουν στοιχεία για το εάν κάποιο από τα κινητά τηλέφωνα των συγκεκριμένων υπόπτων, την ημέρα και ώρα της ενέδρας στην 34χρονη Ιωάννα, έδινε στίγμα σε κάποια από τις κεραίες της περιοχής στην Καλλιθέα.

Εάν η άρση του απορρήτου των επικοινωνιών «δείξει» προς την πλευρά κάποιου υπόπτου, τότε αυτός θα κληθεί για ανωμοτί κατάθεση με τον κλοιό να στενεύει. 

Πολλώ δε μάλλον εάν δεν «ταιριάζει» η παρουσία της στην περιοχή (σ.σ. είτε λόγω δουλειάς είτε λόγω κατοικίας). Την ίδια ώρα, 

γίνεται μεγάλη προσπάθεια στα Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. για να «καθαρίσει» η εικόνα που έχουν από κάμερες ασφαλείας και αποτυπώνει τη μαυροφορεμένη γυναίκα που έστησε την ενέδρα στην 34χρονη Ιωάννα, την ώρα που έμπαινε στην εργασία της στην Καλλιθέα.

Πληροφορίες από το ethnos