24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Τετάρτη

Και όμως, παρά τον κορονοϊό οι Βρετανοί σχεδιάζουν διακοπές στη Μεσόγειο!


Δεν τους σκιάζει τελικά η «φοβέρα» του κορονοϊού τους Βρετανούς, αλλά ούτε και η υποχρεωτική καραντίνα

 κατά την επιστροφή, καθώς σε όλο και μεγαλύτερους αριθμούς... κλείνουν διακοπές αυτό το καλοκαίρι σε μεσογειακές χώρες. 

Η αεροπορική χαμηλού κόστους Ryanair ανακοίνωσε τη Δευτέρα ότι κατέγραψε διπλάσια κλεισίματα από τη Βρετανία για μεσογειακούς προορισμούς σε σχέση με μία εβδομάδα νωρίτερα, γράφουν οι Times. Ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Μάικλ Ο’Λίρι, είπε μάλιστα χωρίς περιστροφές ότι η καραντίνα των 14 ημερών κατά την επιστροφή στη Βρετανία είναι ένα «εντελώς άχρηστο μέτρο».

 Αεροπορικές εταιρείες, μεταξύ τους η Ryanair και η EasyJet, έχουν εξάλλου προσφύγει στη Δικαιοσύνη για την επανεξέταση της καραντίνας, ενώ το ίδιο έχουν κάνει και άλλοι επαγγελματίες του τουρισμού. 

Στο ίδιο μήκος κύματος και ταξιδιωτικά γραφεία που δηλώνουν ότι έχουν διαβεβαιώσεις πως μέσα στον Ιούνιο θα καταργηθεί η καραντίνα και στη θέση της θα υπάρχουν «διάδρομοι» προς χώρες με μικρό πρόβλημα. Μία από αυτές ενδέχεται να είναι και η Ελλάδα. 

Εν τω μεταξύ, οι τιμές για τους βρετανούς τουρίστες είναι κάτι παρά πάνω από ελκυστικές. Τα πακέτα για το Αλγκάρβε της Πορτογαλίας είδαν την τιμή τους να μειώνεται κατά 48% από τον Μάρτιο, για την Τενερίφη 19% και για τη Ζάκυνθο κατά 21%.

 Οπως φαίνεται –έστω και σε κάπως μικρότερους αριθμούς– οι Βρετανοί θα κάνουν ξανά την εμφάνισή τους στις παραλίες της Μεσογείου. 




Πηγή: Protagon.gr