24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Κυριακή

ΒΡΟΜΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ -ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΣΤΗΝΟΥΝ ΧΟΡΟ


30 ΥΠΟΠΤΟΙ ΥΠΟ ΣΤΕΝΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ

ΑΠΟΡΡΗΤΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΦΟΒΟΥΣ ΓΙΑ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ


ΣΗΜΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΡΕΣΒΕΙΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΠΙΦΥΛΑΚΗ

Συναγερμός έχει σημάνει στις αστυνομικές αρχές την τελευταία εβδομάδα μετά τις επιβεβαιωθείσες πληροφορίες ότι ομάδες μεταναστών μουσουλμάνων ετοιμάζουν εξτρεμιστικές ενέργειες, κάνοντας λόγο για κήρυξη «ιερού πολέμου» σε βάρος της Ελλάδας.

Η αφορμή είναι οι διαδηλώσεις των μεταναστών που ξεκίνησαν μετά το επεισόδιο με τον ισχυρισμό μουσουλμάνου για σκίσιμο του Κορανίου από αστυνομικό, ενώ στο «παιχνίδι» έχουν μπει και οι πρεσβείες των χωρών από τις οποίες κατάγονται οι φερόμενοι ως υποκινητές. Το υπουργείο Εσωτερικών συγκεντρώνει πληροφορίες για άτομα που μπορεί να πρωταγωνιστήσουν σε έναν κύκλο βίας στο κέντρο της Αθήνας, ενώ τα Αστυνομικά Τμήματα προετοιμάζονται για το ενδεχόμενο επιθέσεων. Οι φόβοι άλλωστε επικεντρώνονται στους ένστολους, οι οποίοι έχουν λάβει σαφείς οδηγίες να είναι πολύ προσεχτικοί τις επόμενες ημέρες.

Σύμφωνα με απόλυτα ασφαλείς πληροφορίες, στο υπουργείο Εσωτερικών υπάρχει απόρρητη αναφορά που προειδοποιεί για ξέσπασμα επεισοδίων από ομάδες αλλοδαπών. Η αναφορά «δείχνει» τους κυριότερους ύποπτους και τους πιθανούς στόχους και έχει θέσει σε κόκκινο συναγερμό τις Αρχές που περιμένουν πλέον «ιερό πόλεμο» από μουσουλμάνους εξτρεμιστές. Την ίδια ώρα το ΥΠΕΣ έστειλε ειδικό απόρρητο σήμα στις πρεσβείες της χώρας μας σε όλο τον κόσμο, με τις οποίες τις θέτει σε κατάσταση επιφυλακής για επιθέσεις από μουσουλμάνους εξτρεμιστές. Αυτό πάντως που «τρομάζει» τις Αρχές είναι το γεγονός ότι, όπως έχει αποδειχτεί, από τη χώρα μας έχουν περάσει και υψηλόβαθμα στελέχη οργανώσεων όπως η Αλ Κάιντα, πράγμα που καταδεικνύει ενδεχόμενους «δεσμούς» με μόνιμα εγκατεστημένους στην Αθήνα μετανάστες.

Σε στενό κλοιό
Τριάντα αλλοδαποί καταγόμενοι από το Πακιστάν, τη Συρία, το Ιράκ και την Αίγυπτο παρακολουθούνται διαρκώς, καθώς υπάρχουν πληροφορίες, αλλά και «αποχρώσες ενδείξεις» ότι θα επιχειρήσουν να επιτεθούν – στο διάστημα που μεσολαβεί μέχρι τις ευρωεκλογές – στοχευμένα κατά αστυνομικών και αστυνομικών τμηματων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου