24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Σάββατο

100 κουκουλοφόροι κατά τη διμοιρίας των ΜΑΤ στη Χ. Τρικούπη

Ερευνες της Αντιτρομοκρατικής για την επίθεση στην ΕΘΕΛ



Προανάκριση για την εμπρηστική επιδρομή που σημειώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα στο αμαξοστάσιο της ΕΘΕΛ στην οδό Κουντουριώτου 15 στον Αγιο Δημήτριο, διενεργεί η Αντιτρομοκρατική υπηρεσία.

Όπως έγινε γνωστό, είκοσι άτομα, που επέβαιναν σε δίκυκλα, απώθησαν το φύλακα του αμαξοστασίου και έβαλαν φωτιά με βόμβες μολότοφ, εύφλεκτο υγρό και γκαζάκια, με αποτέλεσμα να καταστραφούν ολοσχερώς 5 λεωφορεία και να υποστούν σοβαρές ζημιές άλλα τρία.

Η φωτιά σβήστηκε λίγο αργότερα από 22 πυροσβέστες, που έσπευσαν στο σημείο, με 7 οχήματα. Οι δράστες εξαφανίστηκαν.

Ως στιγμής, καμία οργάνωση δεν έχει αναλάβει την ευθύνη για την επίθεση, αλλά όπως εκτιμούν οι αστυνομικοί, έχει κοινά σημεία με την επίθεση που είχε σημειωθεί πριν από λίγο καιρό στο αστυνομικό τμήμα Μελισσίων την ευθύνη της οποίας είχε αναλάβει η οργάνωση «Συνωμοσία πυρήνων της φωτιάς Αθήνα Θεσσαλονίκη».

Τα ξημερώματα, εξάλλου ομάδα περίπου 100 ατόμων επιτέθηκε με βόμβες μολότοφ, ξύλα και πέτρες εναντίον της διμοιρίας των ΜΑΤ, στην οδό Χαριλάου Τρικούπη, 50 στα Εξάρχεια. Από την επίθεση δεν τραυματίστηκε κανείς, αλλά προκλήθηκαν ζημιές σε δύο σταθμευμένα αυτοκίνητα. Οι δράστες μετά την επίθεση διέφυγαν προς την πλατεία Εξαρχείων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου