24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Δευτέρα

Μπλόκο σε 48 τόνους ακατάλληλα λεμόνια Αργεντινής

ΔΗΛΑΔΗ ΜΟΝΟ ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΠΕΙΡΑΙΑ ΤΟ ΨΑΧΝΕΙ...
Μπλόκο σε 48 τόνους ακατάλληλα λεμόνια Αργεντινής

Στην απαγόρευση εισόδου στην χώρα ενός ακόμη μεγάλου φορτίου ακατάλληλων για κατανάλωση τροφίμων φυτικής προέλευσης, προχώρησαν τα αρμόδια κλιμάκια ελέγχου της Νομαρχίας Πειραιά.

Πρόκειται για 48 τόνους λεμόνια προέλευσης Αργεντινής, που επρόκειτο να εισαχθούν στην χώρα μας μέσω του Ε’ Τελωνείου Πειραιά, τα οποία οι γεωπόνοι της Διεύθυνσης Γεωργίας της Νομαρχίας Πειραιά διαπίστωσαν ότι βρίσκονταν σε προχωρημένο στάδιο σήψης.

Το προϊόν ιδιοκτησίας της εταιρείας «Marcos Corp. SA», που έφτασε στην χώρα μας συσκευασμένο σε 3.200 χαρτοκιβώτια και αποθηκευμένο σε τρία container, κρίθηκε ακατάλληλο για κατανάλωση, σύμφωνα με την εθνική και κοινοτική νομοθεσία, απαγορεύθηκε η εισαγωγή του και παραμένει δεσμευμένο στους χώρους του Τελωνείου. Για την υπόθεση ενημερώθηκε το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Επισημαίνεται ότι από τις αρχές του έτους μέχρι σήμερα οι γεωπόνοι της Νομαρχίας Πειραιά έχουν πραγματοποιήσει περισσότερους από 2.000 ελέγχους σε όλα τα σημεία εμπορίας και διακίνησης τροφίμων φυτικής προέλευσης και έχουν απαγορεύσει την είσοδο στην χώρα σε 7 εισαγωγές ακατάλληλων για κατανάλωση τροφίμων συνολικού βάρους 258,3 τόνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου