24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Παρασκευή

Καρέ-καρέ η απαγωγή της 73 χρονης συντρόφου του εφοπλιστή Θεοδωρίδη

"Η γυναίκα έφυγε πρωί πρωί από το σπίτι τους στο Παλαιό Φάληρο με το αυτοκίνητό της και τον Αιγύπτιο οδηγό της. Δεν είχαν απομακρυνθεί πολύ, όταν σε ένα κόκκινο φανάρι ένα δεύτερο ΙΧ με δύο άτομα σταμάτησε πίσω τους. Ο συνοδηγός βγήκε ξαφνικά από το ΙΧ και μπήκε στο αυτοκίνητο της κ. Εύας. Πριν προλάβουν να αντιδράσουν τους απείλησε με πιστόλι και διέταξε αφενός τον οδηγό να μην κοιτάξει καθόλου προς το μέρος του, ενώ τη γυναίκα να κάθεται με το κεφάλι σκυμμένο. Στη συνέχεια είπε στον Αιγύπτιο οδηγό να ακολουθήσει το δρομολόγιο που του υπέδειξε. Σε ...

μικρή απόσταση εγκατέλειψαν το αυτοκίνητο της κ. Εύας, ανάγκασαν την ίδια και τον οδηγό της να μπουν στο ΙΧ που τους ακολουθούσε, τους έβαλαν κουκούλες και απομακρύνθηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση. Σύμφωνα με τον οδηγό και οι δύο οπλοφόροι μιλούσαν «σπαστά» ελληνικά. Το βράδυ της ίδιας μέρας οι δράστες εγκατέλειψαν τον οδηγό στην περιοχή της Νίκαιας. Ο εφοπλιστής Αριστείδης Θεοδωρίδης δέχτηκε το πρώτο τηλεφώνημα λίγη ώρα μετά την απαγωγή, στο κινητό του τηλέφωνο, ενώ κατευθυνόταν προς το γραφείο του. Ο άγνωστος από την άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής είπε στον εφοπλιστή ότι είχαν στα χέρια τους τη γυναίκα του και ότι ήθελαν 5 εκατομμύρια ευρώ για να την αφήσουν ελεύθερη. Ο απαγωγέας, ο οποίος ήταν ιδιαίτερα άγριος, προειδοποίησε τον 78χρονο ότι αν έβλεπαν το παραμικρό στον Τύπο ή στην τηλεόραση, ή αν ανακατευόταν η Αστυνομία στις διαπραγματεύσεις θα του την έστελναν πίσω «κομμάτια».

Αγωνία
Από τη στιγμή εκείνη άρχισε ένας Γολγοθάς αγωνίας για τον εφοπλιστή, ο οποίος ενημέρωσε παρ όλα αυτά την Αστυνομία. Αυτή τη φορά πάντως και από πλευράς Αστυνομίας αλλά και από τους δημοσιογράφους που μάθαμε το γεγονός τηρήθηκε απόλυτη σιγή, ενώ και για τις εξελίξεις δεν υπήρξαν διαρροές.

Μέχρι τη Δευτέρα έγιναν συνολικά πέντε τηλεφωνήματα από τους απαγωγείς στον εφοπλιστή, ο οποίος τους έπεισε ότι δεν μπορούσε να βρει αμέσως όλα τα χρήματα. Το ποσό κατέβηκε αρχικά στα τρία εκατομμύρια ευρώ και τελικά συμφώνησαν στο 1,8 εκατ. ευρώ. Σε ένα από τα τηλεφωνήματα οι απαγωγείς έβαλαν στον κ. Θεοδωρίδη να ακούσει ηχογραφημένο μήνυμα της συντρόφου του. Τη Δευτέρα το βράδυ έγινε η πρώτη «πρόβα» για την παράδοση των λύτρων. Οι απαγωγείς τηλεφώνησαν το βράδυ και είπαν ότι ήταν η μέρα που θα παραλάμβαναν το ποσό".
ΕΘΝΟΣ

Share on Facebook


Διαβάστε Περισσότερα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου