24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Σάββατο

ΠΛΗΡΩΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΟΥΝ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑ-ΕΡΩΜΕΝΗ ΤΟΥ Μεγιστάνας στην αγχόνη

Δικαστήριο του Καΐρου επικύρωσε χθες την ποινή του θανάτου διά απαγχονισμού σε βάρος του Αιγύπτιου μεγιστάνα ακινήτων, στελέχους του κυβερνώντος κόμματος και μέλους της Σούρα (Άνω Βουλή) Χισάμ Ταλάτ Μουστάφα, καθώς και του συνενόχου του, για τη δολοφονία της Λιβανέζας τραγουδίστριας Σούζαν Ταμίμ. Eίναι από τις σπάνιες περιπτώσεις που η Δικαιοσύνη σε μια ισλαμική χώρα τιμωρεί με την εσχάτη των ποινών ένα τόσο επιφανές πρόσωπο.
Με την επικύρωση της θανατικής καταδίκης πέφτει η αυλαία της υπόθεσης που έχει καθηλώσει εδώ και μήνες τις χώρες της Μέσης Ανατολής.
Το δικαστήριο είχε εκδώσει την απόφασή του το Μάιο, αλλά, σύμφωνα με τον ισλαμικό νόμο, η καταδίκη σε θάνατο πρέπει να επικυρωθεί από την ανώτερη θρησκευτική Αρχή της Αιγύπτου.

Πληρωμένη δολοφονία

Η Ταμίμ βρέθηκε νεκρή στις 28 Ιουλίου του 2008 στο διαμέρισμά της στο Ντουμπάι των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, φέροντας πολλαπλά τραύματα από μαχαίρι. Oι έρευνες οδήγησαν τις Αρχές στο μεγιστάνα Χισάμ Ταλάτ Μουστάφα, ο οποίος διατηρούσε στο παρελθόν ερωτική σχέση με την τραγουδίστρια. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο Μουστάφα, αφότου η τραγουδίστρια διέκοψε τη σχέση τους, πλήρωσε δύο εκατομμύρια δολάρια στο συνταξιούχο αστυνομικό Μόχσεν αλ Σουκάρι, που εργαζόταν σε ιδιωτική υπηρεσία ασφάλειας, προκειμένου να τη σκοτώσει. Προσποιούμενος ότι εργαζόταν στην πολυκατοικία της Ταμίμ στο Ντουμπάι, ο Σουκάρι εισέβαλε στο διαμέρισμά της και τη μαχαίρωσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου