24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Πέμπτη

ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ...

Ο Κ. Καραμανλής ανακοινώνει στη Ντ. Μπακογιάννη το νέο της υπουργείο


Πολύ σημαντική θεωρείται η σημερινή συνάντηση της Υπουργού Εξωτερικών Ντόρας Μπακογιάννη με τον Πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή στο Μαξίμου.
Η ατζέντα της συνάντησης χωρίζεται σε δύο μέρη. Στο πρώτο μέρος θα ενημερωθεί ο Πρωθυπουργός για τα τρέχοντα θέματα αρμοδιότητας της κας ...


Μπακογιάννη.

Η επικείμενη επίσκεψη του ΓΓ του ΝΑΤΟ, οι συνεχιζόμενες προκλήσεις των Τούρκων στο Αιγαίο, αλλά και οι τελευταίες εξελίξεις στο θέμα της ονομασίας της ΠΓΔΜ θα βρεθούν στο επίκεντρο της συνεργασίας και θα συμφωνηθούν οι κατευθυντήριες γραμμές πάνω στις οποίες θα κινηθεί η εξωτερική πολιτική της χώρας μας .Η υπουργός Εξωτερικών θα περάσει το κατώφλι του Μεγάρου Μαξίμου στις 11 το πρωί.

Χθες, μετά από αρκετές ημέρες, σημειώθηκε νέο μπαράζ τουρκικών παραβιάσεων στον ελληνικό εναέριο χώρο, στο Φαρμακονήσι.
Παράλληλα, αναστάτωση προκλήθηκε από την ανακοίνωση που είχε αναρτήσει στην ιστοσελίδα του το Υπουργείο Άμυνας του Ισραήλ για την κοινή άσκηση ΗΠΑ-Τουρκίας-Ισραήλ.
Στην ιστοσελίδα εμφανιζόταν η περιοχή νοτίως του Καστελόριζου και εντός του FIR Αθηνών ως «τουρκική περιοχή έρευνας και διάσωσης». Βέβαια, τελικά, το λάθος διορθώθηκε μετά από ελληνικό διάβημα, αλλά η ελληνική πλευρά θα παρακολουθεί στενά την εξέλιξη της υπόθεσης.
Στο δεύτερο μισό της συνάντησης θα συζητηθούν οι τελευταίες πολιτικές εξελίξεις. Ο Κ. Καραμανλής , πιθανότατα, θα ανακοινώσει στη Ντόρα Μπακογιάννη τις αποφάσεις του για το χαρτοφυλάκιο που της επιφυλάσσει στον επερχόμενο ανασχηματισμό
Θα συζητήσουν για την ημερομηνία εκλογών, και θα λύσουν το θέμα με την αντικατάσταση των περιφερειαρχών, που έγινε αιτία τριβής των μελών του Υπουργικού Συμβουλίου.

πηγή:http://www.hellenicbusiness.gr


Περισσότερα/More...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου