24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Παρασκευή

«Ανάσα ρευστότητας σε χιλιάδες επιχειρήσεις»

Δίνουμε ανάσα ρευστότητας σε 47.000 επιχειρήσεις, εξασφαλίζοντας πάνω από 195 χιλιάδες θέσεις εργασίας, τόνισε ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής σε δηλώσεις μετά την επίσκεψή του στο Ταμείο Εγγυοδοσίας Μικρών και Πολύ Μικρών Επιχειρήσεων ΤΕΜΠΜΕ .

Όπως είπε ο κ. Καραμανλής, μέχρι σήμερα υποβλήθηκαν 47.000 αιτήσεις για δάνεια ύψους 4,6 δισεκατομμυρίων ευρώ, με εγγυήσεις ύψους 3,7 δισ. ευρώ, ενώ αναφερόμενος στη δεύτερη φάση του προγράμματος, σημείωσε ότι το ΤΕΜΠΜΕ μπορεί να εγγυηθεί δάνεια ύψους 9,5 δισ. ευρώ ενισχύοντας τη ρευστότητα 80.000 επιχειρήσεων.

Με έργα και όχι λόγια απαντάμε στις προκλήσεις της διεθνούς κρίσης, υπογράμμισε ο ........

πρωθυπουργός, σημειώνοντας πως η κυβέρνηση είναι έτοιμη να προχωρήσει στη λήψη και άλλων μέτρων, αν χρειαστεί, στο πλαίσιο του ρεαλισμού και των δυνατοτήτων της οικονομίας.

Πρόκειται, είπε, για αποφάσεις που εγγυώνται ασφαλή έξοδο από την κρίση και μακροπρόθεσμα οφέλη για τον τόπο.

«Ο δρόμος είναι ανηφορικός μπροστά μας. Εμείς όμως έχουμε το σχέδιο και την αποφασιστικότητα να προχωρήσουμε μπροστά», κατέληξε στις δηλώσεις του ο κ. Καραμανλής.

Κατά την επίσκεψή του στο ΤΕΜΠΜΕ, ο πρωθυπουργός ενημερώθηκε από τον αρμόδιο υπουργό Ανάπτυξης Κώστα Χατζηδάκη, τον πρόεδρο του Ταμείου Νίκο Δομένικο και τον γενικό διευθυντή Νίκο Τριτάρη για την πορεία υλοποίησης των προγραμμάτων στήριξης των μικρών επιχειρήσεων.

Πηγή: AΠΕ-ΜΠΕ


Διαβάστε περισσότερα...
Bookmark and Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου