24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Δευτέρα

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

21/09/09 - Κοντά στην Μεταμόρφωση
Οι θέσεις μου για 7 μεγάλα περιβαλλοντικά θέματα
Συνέντευξη στο ένθετο Real Planet της εφημερίδας Real News

Πρέπει να δοθεί μεγαλύτερη πολιτική σημασία στα θέματα της προστασίας του περιβάλλοντος. Το πρόβλημα της κλιματικής αλλαγής και των συνεπειών της στην ανθρωπότητα, έχει αρχίσει να απασχολεί τις κυβερνήσεις πολλών κρατών γι’ αυτό πρέπει και στη χώρα μας να καταστεί ζήτημα υψηλής πολιτικής. Στο θέμα της προστασίας του περιβάλλοντος εκτός από το Κράτος, μπορεί και ο κάθε πολίτης χωριστά να κάνει την διαφορά αλλάζοντας μικρές καθημερινές του συνήθειες.

Κυριακή, 27 Σεπτεμβρίου 2009
Πρέπει να πείσουμε τους πολίτες να ψηφίσουν με τη λογική όχι το συναίσθημα
Συνέντευξη στη Free Sunday και το Νίκο Παπαδημητρίου

Πρέπει να πείσουμε τους πολίτες να ψηφίσουν με γνώμονα τη λογική και όχι το συναίσθημα. Και πρέπει να μιλήσουμε πειστικά κυρίως στους πολίτες που στήριξαν τη Νέα Δημοκρατία και σήμερα είναι στεναχωρημένοι και πικραμένοι και να τους πείσουμε ότι, παρά τις αδυναμίες μας είμαστε καλύτεροι από τον αντίπαλό μας. Οι πολίτες κατανοούν την κρισιμότητα των περιστάσεων και πιστεύω ότι τελικά θα επιβραβεύσουν τον ρεαλισμό και την υπευθυνότητα της ΝΔ και όχι τον λαϊκισμό και την ανευθυνότητα του ΠΑΣΟΚ.

Σάββατο, 26 Σεπτεμβρίου 2009
Το έργο μας είναι το μεγάλο μας πλεονέκτημα έναντι του ΠΑΣΟΚ
Συνέντευξη στην εφημερίδα Αξία και τον Γιάννη Κουρτάκη

Το έργο μας αυτό είναι και το μεγάλο μας πλεονέκτημα απέναντι στο ΠΑΣΟΚ. Οι πολίτες χρειάζονται ρεαλισμό και ειλικρίνεια, χρειάζονται πρόγραμμα και σχέδιο για έξοδο από την κρίση και όχι ανεύθυνες υποσχέσεις και προεκλογικά πυροτεχνήματα στα οποία επιδίδεται το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Τα τελευταία πέντε χρόνια έγιναν βήματα για την προστασία του περιβάλλοντος στη χώρα μας. Θεωρώ ότι η σημαντικότερη μεταρρύθμιση που πιστώνεται στην κυβέρνηση είναι η θεσμοθέτηση του γενικού χωροταξικού και των ειδικών χωροταξικών σχεδίων για τις ΑΠΕ, τον τουρισμό και τη βιομηχανία που, μετά από χρόνια, βάζουν τα θεμέλια για το ξεκαθάρισμα των χρήσεων γης.

Σάββατο, 26 Σεπτεμβρίου 2009

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου