24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Τετάρτη

Στη φυλακή ο πρώτος από τους κατηγορούμενους για συμμετοχή στους Πυρήνες της Φωτιάς

Ένας μέσα, μία έξω με περιοριστικούς όρους. Μετά από μαραθώνια ανάκριση που διήρκεσε δεκαπέντε ώρες και ολοκληρώθηκε στη μια μετά τα μεσάνυχτα κρίθηκε προφυλακιστέος ο 20χρονος Μανόλης Γιόσπας που κατηγορείται ως μέλος της τρομοκρατικής οργάνωσης "Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς", ενώ η συγκατηγορούμενη του Μυρτώ Παντέλογλου αφέθηκε ελεύθερη με περιοριστικούς όρους. Η ανακρίτρια και εισαγγελέας έκριναν ότι η νεαρή φίλη του Μανόλη Γιόσπα πρέπει να αφεθεί ελεύθερη με την επιβολή των περιοριστικών όρων, της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και τη υποχρεωτικής εμφάνισης δύο φορές το μήνα σε αστυνομικό τμήμα.

Το πρωί θα οδηγηθούν για να απολογηθούν οι δύο συγκατηγορούμενοι του Γιόσπα και της Παντέλογλου, Χαρίλαος Χατζημιχελάκης και Παναγιώτης Μασούρας. Παράλληλα συνεχίζονται οι εκτεταμένες έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό και τη σύλληψη έξι ακόμη ατόμων που καταζητούνται από τα τέλη της περασμένης εβδομάδας. Νεότερα στοιχεία που περιήλθαν στο φάκελο της δικογραφίας από την Αστυνομία δείχνουν ότι τα δακτυλικά αποτυπώματα τριών εκ των καταζητούμενων βρέθηκαν σε σακούλα απορριμμάτων που περιήχε εκρηκτικές ύλες και είχε πεταχτεί σε παρακείμενο κάδο, στη γιάφκα του Χαλανδρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου