24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Πέμπτη

Πεντακόσιοι Θεσσαλοί μαθητές ...ΕΔΩ ΛΑΡΙΣΑ....ΘΕΣΣΑΛΙΑ

ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΣΠ. ΤΑΛΙΑΔΟΥΡΟ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΟΣΚ ΣΤΟ 6ο ΛΥΚΕΙΟ ΛΑΡΙΣΑΣ

Πεντακόσιοι Θεσσαλοί μαθητές βραβεύτηκαν με φορητό υπολογιστή


Πεντακόσιοι φορητοί υπολογιστές, σε ισάριθμους μαθητές της Θεσσαλίας, διανεμήθηκαν χθες σε ειδική εκδήλωση που διοργάνωσε ο Οργανισμός Σχολικών Κτιρίων (ΟΣΚ) στο 6ο Λύκειο Λάρισας παρουσία του υφυπουργού Παιδείας κ. Σπ. Ταλιαδούρου. Σε μια εκδήλωση που, εκπαιδευτικοί αλλά και γονείς δικαιούχων μαθητών τη συνέδεσαν με την προεκλογική περίοδο, αφού χθες διανεμήθηκαν φορητοί υπολογιστές σε αριστεύσαντες μαθητές της Α΄ τάξης Γυμνασίου των σχολικών ετών 2005 – 06 και 2006 – 07 ενώ κατά τις προσφωνήσεις, δεν έλειψαν και αναφορές πως «σήμερα υλοποιείται μια εξαγγελία της κυβέρνησης Καραμανλή» αλλά και στο κυβερνητικό έργο στο σκέλος των υποδομών.
Αναλυτικότερα τιμήθηκαν 189 Λαρισαίοι μαθητές, 108 μαθητές της Μαγνησίας, 104 μαθητές της Καρδίτσας καθώς και 99 μαθητές των Τρικάλων οι οποίοι μετακινήθηκαν χθες ομαδικά στη Λάρισα προκειμένου να παραστούν στην εκδήλωση και να λάβουν φορητό υπολογιστή σύμφωνα με παλαιότερη κυβερνητική δέσμευση η οποία αφορά τους εκάστοτε αριστούχους μαθητές της Α΄ τάξης Γυμνασίου. Η εκδήλωση άνοιξε με χαιρετισμό που απηύθυνε ο περιφερειακός διευθυντής εκπαίδευσης Θεσσαλίας κ. Αργ. Χαδούλης σημειώνοντας ότι «με τα έργα υποδομής στη σχολική στέγη κατακτήσαμε την πρωινή βάρδια» για να προσθέσει ότι με αυτή την εκδήλωση «γίνεται πράξη η υπόσχεση» για την αναγνώριση και ενθάρρυνση της προσπάθειας των μαθητών τους οποίους και συνεχάρη.
Ο γενικός διευθυντής του ΟΣΚ κ. Καλογήρου ξεκίνησε την ομιλία του σημειώνοντας ότι «σήμερα συνοδεύω μια εξέχουσα προσωπικότητα του ελληνικού κοινοβουλίου τον υφυπουργό Παιδείας κ. Σπ. Ταλιαδούρο» για να τονίσει την «άοκνη φροντίδα και ακατάπαυστη εργασία των εκπαιδευτικών για αναβάθμιση της εκπαίδευσης». Ο κ. Καλογήρου πρόσθεσε ότι «το υπουργείο Παιδείας κάνει συνεχώς πράξη την κυβερνητική πολιτική» για να αναφερθεί εκτενώς στο έργο του ΟΣΚ, τονίζοντας μεταξύ άλλων τη δημιουργία 426 νέων σχολικών μονάδων, την αναβάθμιση 157 παλαιότερων κτιρίων, την απομάκρυνση αμιάντου από τις στέγες, τον αντισεισμικό έλεγχο κ.λπ. Τέλος ο υφυπουργός Παιδείας κ. Ταλιαδούρος τόνισε μεταξύ άλλων ότι «σήμερα, η Πολιτεία πραγματοποιεί την υπόσχεσή της. Αναγνωρίζει έμπρακτα τους κόπους και τις προσπάθειες των αριστούχων μαθητών και μαθητριών με την προσφορά ενός φορητού ηλεκτρονικού υπολογιστή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου